TRAŽIŠ BIVŠEG/BIVŠU NA FACEBOOKU? Vaši prijatelji to lako mogu videti! (FOTO)

Veoma često se dešava da nam neko stoji nad glavom dok koristimo Facebook ili da kompjuter delimo sa nekim, pa baš i ne bi bilo dobro da svako zabada nos u stvari koje pretražujemo na ovoj društvenoj mreži

  • 1

Facebook pamti bukvalno svaku reč koju unesemo u njegovo polje za pretragu, pa to ponekad može predstavljati problem. Zamislite da pretražujete ime simpatije ili bivše/bivšeg kako biste videli šta radi, a Facebook zapamti vreme i sadržaj pretrage. Međutim, postoji opcija pomoću koje možete obrisati sve pojmove koje ste ikada pretraživali na ovoj društvenoj mreži.

Evo kako da znate da li vam je Facebook hakovan!

Veoma često se dešava da nam neko stoji nad glavom dok koristimo Facebook ili da kompjuter delimo sa nekim, pa baš i ne bi bilo dobro da svako zabada nos u stvari koje pretražujemo na ovom sajtu i koje želimo da niko drugi ne vidi.

Razlog za pamćenje ovih podataka je jednostavan. Ukoliko ponovo upišete isti pojam, pretraga će se odvijati brže, jer ćete upisati prvo slovo, a ostatak reči će se pojaviti na ekranu.

Srećom, za ovaj problem postoji i rešenje. Klikom na Facebook Search bar otvaraju se vaše novije pretrage, dok se klikom na opciju edit, koja se nalazi u gornjem desnom uglu tog bara, dobija opciju brisanja tih informacija.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Tu je moguće brisanje pojedinačnih pretraga, ali i brisanje celokupne istorije od kada ste se prvi put prijavili na Facebook.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • godine

    6. novembar 2015 | 19:35

    Opasan je facebook i sve ostale drustvene mreze tog tipa. Private life is a happy life!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA