• 0

NA KORAK OD SRBIJE: eBay od 1. decembra u Hrvatskoj

Za kupce koji ne poseduju mobilne aplikacije, a nemaju vremena da idu do banke ili pošte, biće omogućeno plaćanje na svim kioscima Tiska, Konzuma i na benzinskim pumpama Petrol i Crodux

  • 0

Najpoznatija onlajn platforma za aukcijsku kupovinu i prodaju eBay, prvog dana decembra otvara svoja vrata u Hrvatskoj.
VAŽNO UPOZORENJE: Skoro polovina proizvoda kupljenih preko interneta u Kini su FALSIFIKATI!

Iako će se sve odvijati preko posrednika, ipak će hrvatski kupci imati prilike da naručuju i prodaju robu koju su inače kupovali na američkoj, nemačkoj, engleskoj ili italijanskoj platformi, prenosi portal Seebiz.
Vodeći i prvi eBay posrednik u kupovini u Hrvatskoj, Ebay kupovina, posle šest godina rada odlučio je da pokrene eBay.hr portal, s pripadajućom onlajn aplikacijom, navodi se u tekstu.
Foto: Profimedia

Foto: Profimedia


Registracijom u njihov onlajn sistem, kupci će moći na hrvatskom ili engleskom jeziku da pretražuju proizvode na spomenutim eBay platformama, uz iznose s poštarinama izraženim u hrvatskoj valuti. Pritom će se hrvatskim kupcima prezentovati samo proizvodi za koje postoji mogućnost dostave u Hrvatsku.
Ono što u firmi Ebay kupovina ističu kao najbolju stvar, jeste to da je potreban samo jedan korisnički račun, i to onaj u njihovoj aplikaciji.
Takođe, više neće biti potrebe za PayPalom i kreditnim ili debitnim karticama. Plaćanje naručene robe će se obavljati putem opštih uplatnica u kunama u bilo kojoj banci, pošti...
Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/scottchan

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/scottchan


Plaćanje će biti moguće i putem mobilnih aplikacija najvećih hrvatskih banaka.
Za kupce koji ne poseduju mobilne aplikacije, a nemaju vremena da idu do banke ili pošte, biće omogućeno plaćanje na svim kioscima Tiska, Konzuma i na benzinskim pumpama Petrol i Crodux.
Pored privatnih kupaca, putem eBay.hr aplikacije će moći da pazare i sva pravna lica registrovana na području Hrvatske, navodi se u tekstu.
(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima