PAJRAT BEJ KAO PTICA FENIKS: Popularni torent sajt se posle hakerskog napada digao iz pepela!

Snažan DDoS napad oborio je sinoć popularni torent sajt na kome milioni ljudi širom sveta potpuno besplatno skidaju filmove i muziku, ali je tim koji stoji iza sajta koji celokupna muzička i filmska industrija želi da zabrani uspeo da ga podigne i on je sada ponovo dostupan

  • 0

Preživljavanje hakerskih DDoS napada na nedeljnoj bazi normalna je stvar za zaposlene u Pajrat Beju, ali oni obično traju nekoliko sati. Međutim, napad koji je sinoć oborio popularni torent sajt trajao je duže od 24 časa, i dugo posle toga nije pokaziva znake jenjavanja.

Dok ovo kucamo - sajt je proradio, barem za Srbiju.

Napad dolazi nakon što je Pajrat Bej kritikovao Anonimuse zbog obaranja "Virgin Media" sajta zbog blokiranja pristupa Pajrat Beju svojim korisnicima. Ipak, nije poznato da li su ove dve stvari povezane ili je u pitanju napad koji je tajnim kanalima orkestriran od strane filmske i muzičke industrije (što nije toliko nemoguće koliko se čini).

- Ako ne možete da pristupite našem sajtu, molim vas da koristite proksije, poput ovih - kažu iz Pajrat Beja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA