FACEBOOK NAS CENZURIŠE, ali pomoću ovog TRIKA možete da ih prevarite (FOTO) (VIDEO)

Facebook trenutno sprovodi još jednu promenu bez podrške velikog broja svojih korisnika

  • 0

Facebook je nedavno odlučio da promeni algoritam i smanji broj postova medija i drugih stranica na News Feed-ovima korisnika, pa mnogi ovaj potez nazivaju cenzurom i popularnu društvenu mrežu porede sa mafijom.

FACEBOOK SE PONOVO MENJA: Od sada ćete OVE STVARI viđati mnogo više!

Promena načina prikazivanja postova na Facebooku zapravo znači da ćemo više videti priče i video-snimke koje dele prijatelji, a manje postova stranica koje smo lajkovali.

Poređenje Facebooka sa mafijom u ovom slučaju je prilično opravdano, s obzirom na to da korisnike niko nije pitao da li žele ovakvu promenu, već Facebook menja stvari kako njemu odgovara i kad god to želi.

Ljudi na koje će ova promena najviše uticati su korisnici koji Facebook koriste za praćenje najnovijih vesti i dešavanja, ali i same medije koji svoj sadržaj plasiraju na popularnu društvenu mrežu.

Međutim, korisnici koji žele da uvek budu u toku sa najnovijim vestima koje objavljuju njihove omiljene stranice, to mogu da urade tako što će mišem preći preko dugmeta “Liked” ili “Sviđa mi se” i potom izabrati opciju “See First” (“Prikaži na vrhu”) i “All On” odnosno “Prikaži sve” ukoliko Fejsbuk koristite na srpskom jeziku.

Popularni sajt CollegeHumor napravio je parodiju na promenu koju je Facebook napravio, a u njoj je Facebook prikazan kao italijanska mafija.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA