BEZ NJE FACEBOOK NE BI BIO ISTI: Najbitnija opcija na FB-u proslavila 10 GODINA (FOTO)

Facebook prve dve godine postojanja nije bio ništa više od kolekcije korisničkih profila, a onda je Zakerberg predstavio ovu opciju koja je promenila sve

  • 0

Facebook je pre tačno deset godina pokrenuo News Feed, opciju zbog koje je i postao najpopularnija društvena mreža na svetu. 

Sa ovom SKRIVENOM opcijom sve fotke na Facebooku će vam izgledati LEPŠE!

Osnivač i direktor Facebooka, Mark Zakerberg, obeležio je desetu godišnjicu puštanja u rad News Feeda posebnom objavom na svom zidu u kojoj se priseća tih prohujalih vremena.

Verovali ili ne, Facebook u početku nije imao News Feed. Kao što Zakerberg kaže, dve godine Facebook nije bio ništa više od kolekcije korisničkih profila.

Kad je nova opcija uvedena, promena je bila ogromna jer je omogućila brz i jednostavan pregled sadržaja koji drugi objavljuju, ali i njegovo deljenje i ocenjivanje. Ona je toliko je išla na živce delu korisnika, da je grupa kojom se tražilo povratak na staro u kratkom roku okupila više od milion ljudi.

Zakerberg i drugi zaposleni u kompaniji ostali su pri svome, a News Feed je s vremenom izrastao u jednu od ključnih i najprepoznatljivijih Facebookovih funkcija. I dalje gunđamo zbog načina na koji funkcioniše, ali veerovatno bi nam nedostajao kad ga ne bi bilo.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA