YOUTUBE POSTAJE DRUŠTVENA MREŽA: Evo šta ćete sada moći da uradite (GIF) (VIDEO)

YouTube je novu opciju testirao poslednjih nekoliko meseci, a sada ju je objavio kao javnu beta verziju određenom broju ljudi

  • 0

YouTube je lansirao YouTube Community, vid društvene mreže koja će korisnicima popularnog sajta i vlasnicima kanala omogućiti da lakše komuniciraju međusobno.

Ako vam se ovo događa dok gledate YouTube na telefonu, verovatno ste HAKOVANI!

Tako će korisnici moći da komuniciraju putem tekstualnih poruka, GIF animacija, fotografija i sa još puno drugih stvari.

Cilj YouTube Community-ja je da tvorce sadržaja na ovom sajtu spreči da odlaze na druge platforme kako bi delili i promovisali sadržaj, ali i kako bi komunicirali sa gledaocima njihovih klipova.

youtube-community

YouTube je novu opciju testirao poslednjih nekoliko meseci, a sada ju je objavio kao javnu beta verziju određenom broju ljudi. Očekuje se da će YouTube Community u narednim mesecima postati dostupan svima.

Nova opcija smeštena je u novi "Community" tab koji se nalazi na stranici. Odatle, korisnici i vlasnici kanala mogu šerovati poruke, fotografije, GIF-ove i druge stvari sa svojim pratiocima.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techcrunch.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA