≫ 

Pali Facebook i Instagram u Srbiji: Društvenim mrežama ne može da se pristupi ni sa telefona, ni sa kompjutera

Brojnim korisnicima Facebooka i Instagrama u Srbiji ove društvene mreže danas ne rade kako bi trebalo, a čini se i kako je ovaj problem globalne prirode.

  • 8

Mnogi ljubitelji Facebooka i Instagrama (koji je u vlasništvu Facebooka) ne mogu da ih pokrenu, ili imaju velikih problema u njihovom radu. Kada pokušaju da učitaju Newsfeed na svom smartfonu, u nekom trenutku pojavi im se bela slika i znak za učitavanje koji se vrti, ali vesti i objava nema, dok oni koji pokušaju da ga otvore u brauzeru dobijaju poruku da servis nije dostupan.

Da li je problem u Facebookovim serverima ili internet konekciji u Srbiji još nije poznato.

Do ovog problema je došlo samo 24 sata nakon što je čet aplikacija Messenger takođe doživela probleme u radu.

Instagram korisnici širom sveta trenutno imaju problema u radu aplikacije, a kada je Facebook u pitanju, 48 odsto korisnika je iskusilo potpun prestanak u radu, 50 odsto je prijavilo probleme sa loginovanjem i učitavanjem slika.

Koji su razlozi za pad Facebooka i Instagrama nije jasno, jer sama kompanija i dalje nije prokomentarisala ovaj problem.

Sajt za detektovanje problema, Down Detector nudi i mapu koja pokazuje u kojim svim delovima sveta ove dve društvene mreže imaju probleme u radu:

Printskrin: Downdetector.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA