• 0

Dobili ste ovo obaveštenje od Twittera, evo šta ono znači

Novi Centar za privatnost će biti centralno mesto koje će korisnike redovno obaveštavati o kompanijskoj politici privatnosti i zaštiti podataka, kao i o odgovornosti korisnicima

  • 0

Twitter će od januara 2020. godine pokrenuti Centar za privatnost (Twitter Privacy Center), kako bi svojim korisnicima na jasniji i direktniji način mogao bolje da informiše od zaštiti njihove privatnosti i informacijama koje se dele na toj mreži.

Ta kompanije je ažurirala i svoju globalnu politiku privatnosti, koja će na snagu stupiti 1. januara 2020. godine.

Novi Centar za privatnost će biti centralno mesto koje će korisnike redovno obaveštavati o kompanijskoj politici privatnosti i zaštiti podataka, kao i o odgovornosti korisnicima za transparentnost.

Sajt će objavljivati informacije o različitim inicijativama Twittera, saopštenja, informacije o novim uslugama u sferi privatnosti, i obaveštavati korisnike od bezbednosnim propustima i incidentima.

Twitter

Foto: Printscreen/Twitter

Twitterov Centar za privatnost će imati strane povećene postojećim dokumentima koje regulišu prava privatnosti na intrenetu, kao što su GDPR (General Data Protection Regulation), CCPA (California Consumer Privacy Act) i Global DPA (Data Processing Addendum).

Iz Twittera poručuju da će se u zaštiti privatnosti fokusirati na tri područja: tehničko unapređenje starjih sistema kako bi mogli da podržavaju nove usluge, povećan stepen "ugradnje" prvatnosti u sve nove njihove proizvode i odgovornost prema korisncima.

(Telegraf.rs/Northcentral PA)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima