Netflix obradovao korisnike: Nova opcija staje na kraj dosadnom sadržaju

Ako spadate u one malobrojne koji uživaju u kratkim automatskim trejlerima, nemate razloga za brigu

  • 0

Napokon možete da prestanete da jurite za dugmetom za utišavanje zvuka kada prvi put otvorite Netflix. Striming gigant je u četvrtak uslišio molitve svojih korisnika, i uveo mogućnost isključivanja automatskog reprodukovanja video sadržaja na naslovnoj strani.

- Čuli smo reakcije jasno i glasno. Sada naši pretplatnici mogu da kontrolišu da li žele ili ne žele da vide autoplej sadržaj - saopštio je Netflix purem Twittera.

Ukoliko vam je bindžovanje postalo ozbiljan problem, Netflix je dodao i opciju da se isključi automatsko puštanje sledeće po redu epizode serije koju pratite.

Sve promene koje napravite biće sačuvane na vašem profilu i važiće za sve uređaje, navodi se u objavi Netflix-a u centru za pomoć.

Evo kako da isključile ili uključite autoplej:

1. Ulogujte se na Netflix preko veb pregledača,

2. Izaberite podešavanje profila - Manage Profiles, iz menija,

3. Izaberite profil koji želite da ažurirate,

4. Označite ili otčekirajte opciju Autoplay previews while browsing i Autoplay next episode in a series.

Biće potrebno da prođe neko vreme kako bi se odabrane promene primenile, napominje iz Netflix-a. Ipak, postoji način da proces ubrzate, piše CNET.

Ukoliko se ulogujete na neki drugi profil, a potom ponovo vratite na prvi (na kojem ste i napravili izmene), on će se automatski ažurirati.

Ukoliko spadate u one malobrojne koji uživaju u malim trejlerima, ne brinite - svoja podešavanja možete ostavtiti kakva jesu i nastaviti da uživate u autoplej opciji.

(Telegraf.rs/G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA