• 0

Bravo majstore: Anonimni domaći programer postavio više od 500 lekcija za programiranje na YouTube

Do sad su snimljeni video serijali za OpenBSD, HTML, Python, C++, Linksys, MySQL, JavaScript, Django, PHP, Bootstrap 4

  • 0

Ako želite da, bez prethodnog predznanja, počnete da učite neke programske jezike, kao što su HTML, CSS ili Python, ali i mnoge druge veštine i znanja koja su tražena u IT indsutriji, nepoznati autor sa naših prostora, koji želi da zadrži anonimnost, nesebično deli svoje znanje na kanalu WebDevPro.

Do sad su snimljeni video serijali za OpenBSD, HTML, Python, C++, Linksys, MySQL, JavaScript, Django, PHP, Bootstrap 4, uz to i nekoliko kraćih sadržaja u istim ili povezanim kategorijama.

Svaki serijal sadrži epizode sinhronizovane na engleski jezik, sa fokusom na određeni segment iz pomenutih oblasti, u prosečnom trajanju od pet do deset minuta. U ovom trenutku najviše materijala snimljeno je za JavaScriptPython i CSS.

Baza besplatnih materijala za razvoj digitalnih veština i znanja na internet je sve veća, podseća Startit.

Na svom sajtu ta organizacije je nedavno objavila 16 besplatnih čuvenog MIT univerziteta, a nešto ranije i Harvardove besplatne kurseve, koji u ovom trenutku imaju više od dva miliona polaznika. Osim toga, u njihovoj bazi može se naći veliki broj besplatnih kurseva i udžbenika iz različitih IT oblasti.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima