• 1

Stižu nam novi smajliji za 2021, koji ćete prvo iskoristiti?

"Aplikacije bi mogle da počnu da dobijaju ažuriranja u predstojećim nedeljama i mesecima, dok će glavni apdejti operativnih sistema postati dostupni od januara 2021. godine"

  • 1

Veliki broj novih emodžija biće nam na raspolaganju od sledeće 2021. godine. Do sada ih je odobreno i na uređajima će biti dostupno ukupno 217. Među njima su neki novi, neki malo izmenjeni, kao i neki identični jedni drugima samo sa različitim bojama kože.

Pošto kompanije, kao što su Apple, Google i Microsoft, prilagođavaju dizajn novih verzija popularnih Smajlija sopstvenim operativnim sistemima, novi emodžiji se u različito vreme pojavljuju na različitim uređajima.

Novo izdanje nosi oznaku Emoji 13.1. i korisnicima će ponuditi nove mogućnosti, pa će tako npr. parovi uskoro moći da šalju smajlije koji liče na njih.

- Aplikacije bi mogle da počnu da dobijaju ažuriranja u predstojećim nedeljama i mesecima, dok će glavni apdejti operativnih sistema postati dostupni od januara i pristizati sve do okotobra 2021. godine - navodi Emojipedia blog.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima