Facebook zabranio intervju bivšeg šefa Bele kuće: Zakerbergu smeta čak i Trampov glas

Portparol Facebooka kaže da je snimak intervjua, koji je uradila Lara Tramp, ne sme da se emituje na Facebooku i Instasgramu pošto je bivši predsednik suspendovan na neodređeno na njihovim mrežama

  • 5
Donald Trump Tramp Foto: Tanjug/AP

Facebook je zabranio da se na njegovim platformama emituje intervju bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa koji je dao snaji Lari Tramp njegovom šou programu "Pravi pogled".

Portparol Facebooka Endi Stoun je rekao da snimak intervjua koji je uradila Lara Tramp ne sme da se emituje na Facebooku i Instasgramu zbog toga što je bivši predsednik suspendovan na neodređeno na njihovim mrežama, a nakon nereda 6. januara u Vašingtonu koje su izazvale njegove pristalice, a u kojima je bilo žrtava, preneo je USA Today.

Lara Tramp je udata za Trampovog sina Erika, a nakon objave na Instagramu da će emitovati intervju, dobila je elektronsko pismo od Facebooka da sadržaj sa glasom Donalda Trampa "trenutno nije dozvoljen na njihovim platformama".

Facebook je upozorio da će svaki naredni komentari biti uklonjeni, a nalozi sa kojih se budu postavljale slične najave će biti limitirani.

Lara Tramp je potom postavila video snimak na društvenoj mreži Rambl.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    1. april 2021 | 19:35

    "bivši predsednik suspendovan na neodređeno na njihovim mrežama" - ХЕХЕ, куд се деде демократија, либералност, људска права?... Без суда и осуде... ТАКО то изгледа у стварности.

  • C he

    1. april 2021 | 19:05

    Neces ni ti Zakenbergu jahati doveka!

  • Zeljko ex JSO

    1. april 2021 | 20:28

    Pa kad ti nisi umeo njh da ugasis!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA