Pet stvari koje predstojeće praznike čine savršenim

Kraj godine mnogima donosi dugo očekivano olakšanje, vreme je za novu energiju, nove planove, nove pobede

  • 0
Telenor hipernet Foto: Telenor

Pretpraznička atmosfera nosi sa sobom poseban stimulans; ona nas uznosi i opušta istovremeno, rasplamsava nam volju ali i podriva maštu. A kada konačno stignu i praznični trenuci, sa svojom omamljujućom lakoćom postojanja, naš duh se rasplamsava u hiljadu boja, kao one veselo-titrajuće lampice sa novogodišnjih ukrasa.

Ipak, da bi praznici prošli u najboljem mogućem modu, potrebno je na vreme obezbediti pet stvari bez kojih se ne može zamisliti ni jedna praznična atmosfera.

Tako, za početak, ukoliko već nemate, pronađite svoju idealnu novogodišnju jelku. Ne mora da bude velika, dovoljna je i mala, veštačka (ne secite drveće zarad kratkotrajnog hira!), taman za ćoškić vašeg dnevnog boravka.

Zatim, razume se, na red dolazi novogodišnja dekoracija. Pustite mašti na volju i otpustite kočnice vaše kreativnosti – niko vam neće zameriti.

A kada je kraj godine i praznična atmosfera, red je i da se nešto popije. Počastite sebe kvalitetnim, vašim omiljenim pićem, samo ne zaboravite na neku lepu, ugodnu i stimulativnu zdravicu.

A kad je bal nek je i maskembal – kupite sebi neku stvar koju dugo želite, npr. lep i kvalitetan džemper u veselom, prazničnom dezenu. I, za kraj, nešto što će svemu prethodnom udahnuti život, nešto bez čega se ni jedna Nova godina ne da zamisliti, nešto što nas povezuje sa ostatkom sveta... Da, u pravu ste – dobar internet!

Telenor hipernet Foto: Telenor

Želite brz internet koji besprekorno funkcioniše, snažan Wi-Fi koji pokriva sve prostorije i kompaktan ruter sa samo jednim kablom? Bez brige, jer Telenor ima baš ono što vam treba – Hipernet!

Reč je o paketu najnovije tehnologije u koji ulazi fiksni optički internet, digitalna televizija u testnoj verziji i fiksna telefonija. Uz najbržu internet mrežu (do 1 Gbps), od sada možete gledati i 4K filmove na digitalnom TV-u sa preko sto kanala.

Dok spremate vaše omiljeno praznično jelo slušajte muziku vrhunskog HD zvuka, a potom sa prijateljima izaberite prikaz najinteresantnijeg sadržaja u danu ili nedelji, uz korišćenje samo jednog daljinskog upravljača za STB i TV. Kvalitetno, inovativno, pouzdano i super zabavno. Uz Hipernet, sva je prilika da će vam praznici trajati duže nego što se planirali.

Sad kada ste obezbedili ovih pet stvari za savršeno isplanirane praznike, ne preostaje vam ništa drugo do da se opustite i maksimalno iskoristite svoje praznično vreme. Pa, srećni praznici!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA