≫ 

Funkcija za izmenu tvitova će verovatno izgledati ovako, a prikazivaće se i sve izmene

Očekuju nas meseci testiranja nove funkcije, tako da je moguće da će se mnogo toga promeniti u međuvremenu

  • 0
Twitter kompanija logo Foto: Tanjug/AP

Twitter zajednica je godinama tražila mogućnost izmenjivanja tvitova, a nakon ankete Elona Maska, društvena mreža je i potvrdila da se na ovoj funkciji uveliko radi.

Sada otkrivamo kako će to verovatno izgledati.

Saradnik portala 9to5Google, Dilan Rusel, uspeo je da omogući dugme za izmenu tvitova u veb verziji, pre zvaničnog lansiranja ove funkcije, dajući nam tako prvi pogled na to kako bi nova funkcija mogla da izgleda i funkcioniše.

Podsećanja radi, društvena mreža je 5. aprila rekla da su meseci testiranja pred nama pre nego što ova funkcija postane široko dostupna pretplatnicima Twitter Blue-a.

U međuvremenu, mnogo toga bi se moglo promeniti od onoga što vidimo iznad.

U svom trenutnom stanju, dugme za izmenu tvitova izgleda tačno onako kako biste očekivali. Postojeći tvitovi dobijaju opciju “Edit tweet”, nakon čega će se otvoriti novi prozor gde ćete moći upravo to - da izmenite tvit koji ste već poslali.

Možete ispraviti greške u gucanju, ili dodati još nešto u tvit, zatim pritisnuti dugme “update” kako bi se izmene primenile.

Naravno, ovo još uvek ne funkcioniše, jer kada je probao da “apdejtuje” tvit, dobio je samo poruku o grešci.

Kada je Twitter najavio novu funkciju, mnogi su smatrali da će to otvoriti vrata za zloupotrebu ove funkcije. Recimo, neki političar kaže nešto, a onda ubrzo to i promeni, koristeći upravo ovu funkciju.

Međutim, prema nekim informacijama, društvena mreža ipak radi na alatu koji će pratiti i prikazivati sve revizije nekog tvita.

Za sada nema previše informacija o tome, ali sasvim je sigurno da je ovako nešto potrebno razraditi, pre nego što nova funkcija postane široko dostupna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA