≫ 

Rusi izgubili i OnlyFans, platformu za sadržaj za odrasle

Kompanija je saopštila da ograničenja plaćanja onemogućavaju pružanje usluga ruskim kreatorima

  • 3
OnlyFans Only Fans Foto: Shutterstock

OnlyFans je privremeno pauzirao naloge i plaćanja za svoje ruske kreatore, izvestio je Motherboard

Platforma, koju prvenstveno koriste kreatori sadržaja za odrasle, sa sedištem u Velikoj Britaniji — do sada — bila je jedna od retkih zapadnih tehnoloških kompanija koja je držala svoja vrata otvorena za ruske korisnike.

Iako je OnlyFans privremeno blokirao pristup ruskim kreatorima u februaru, ubrzo je te naloge povratio, rekavši da će sve funkcionalnosti biti dostupne "sve dok imaju metode plaćanja da ih podrže".

Ali, sada se to menja, zbog strožih ograničenja plaćanja.

"Tokom proteklih nekoliko meseci istražili smo nekoliko opcija za nastavak pružanja naših usluga kreatorima pogođenim ratom između Rusije i Ukrajine. Međutim, zbog dalje pooštravanja i ograničenja plaćanja ka i iz Rusije, OnlyFans više ne može na adekvatan način da pruža usluge ruskim kreatorima. Kao rezultat toga, preduzimamo korake da privremeno pauziramo naloge", saopštila je kompanija.

Ruskim kreatorima i trgovcima zabranjeno je da zarađuju na brojnim zapadnim platformama, uključujući Twitch, YouTube, Etsy, Fiverr i Instagram i Facebook. Visa, Paypal, American Express i Mastercard obustavili su rad u zemlji, što je onemogućilo mnogim Rusima da primaju ili šalju plaćanja iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradske noći

    22. april 2022 | 16:03

    Auuuuuuu! Sada će svi perverznjaci po Americi i Engleskoj koji non-stop prate Ruskinje preko OnlyFansa da prolupaju! Revolucija u najavi!

  • Đorđe

    25. april 2022 | 01:02

    I šta sad???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA