≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Misteriozni Facebook kodovi: Da li je Zakerberg hakovan ili se igra sa nama?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija neobičnih poruka navodno se pojavila na Zakerbergovom Facebook profilu, ostavljajući mnoge da nagađaju šta sve to znači

  • 1

Navodna misterija je počela kada je na Zakerbergovom Facebook profilu objavljena neobična poruka, sastavljena isključivo od brojeva: "1140648592060760981". Tako barem pričaju na internetu.

Ubrzo nakon toga, Zakerberg se navodno oglasio u komentarima sa jednostavnom, ali neočekivanom molbom: "Pratite me, molim vas" (follow me please).

Ove navodne misteriozne poruke su brzo uklonjene sa Zakerbergovog profila, ali su uspele da nađu svoj put do Twittera, gde su korisnici nastavili da raspravljaju o njihovom značaju.

Zakerbergovo ponašanje ostavilo je mnoge u nedoumici. Da li je u pitanju marketinški trik, ili je njegov nalog, kao što neki pretpostavljaju, bio hakovan?

Tumačenja su se množila, a neki korisnici su čak počeli da povezuju Zakerbergove tajanstvene objave sa mogućim lansiranjem novog Quest 3 uređaja za virtuelnu realnost. Da li su ove šifrovane poruke možda deo vešto osmišljenog PR trika za novi proizvod?

Dok se čeka odgovor na ova pitanja, ono što je sigurno jeste da su Zakerbergove zagonetne objave postale viralne, pokrećući talas teorija i spekulacija među korisnicima.

A možda je ovo sve jedna velika internet šala i nije se desilo uopšte. To je tako sa internetom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA