≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Google ima tajnu igru koja pretvara vaše rezultate pretrage u magičnu loptu: Evo kako da je igrate

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da biste pristupili ovoj tajnoj igri, dovoljno je da otvorite Google pretragu na svom uređaju i ukucate "Katamari"

  • 0
Google Katamari Printskrin: Google

Ako ste u potrazi za malo zabave dok pretražujete internet, Google je izbacio novu igru koja može da vam pruži mnogo više od obične pretrage.

Igra je inspirisana Katamarijem, kultnom japanskom video igrom, gde igrači upravljaju loptom koja se kotrlja i skuplja objekte na svom putu. U čast dve decenije postojanja ove igre, Google je integrisao specijalnu Katamari funkciju koja transformiše vaše rezultate pretrage u interaktivnu loptu.

Da biste pristupili ovoj tajnoj igri, dovoljno je da otvorite Google pretragu na svom uređaju i ukucate "Katamari". Videćete malu loptu koja skakuće na desnoj strani ekrana. Klikom na nju, igra počinje!

Google Katamari Printskrin: Google

U igri, dok se lopta kotrlja, prikuplja reči i slike sa ekrana. Vaš cilj je da potpuno očistite ekran. Iako na prvi pogled deluje jednostavno, igra postaje sve teža kako lopta sakuplja sve više elemenata i ubrzava.

Korisnici su već otkrili ovu malu tajnu, a neki je nazivaju "magijom". Ova igra je još jedno u nizu "uskršnjih jaja" koje Google redovno uključuje u svoje usluge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA