Predstavljamo vam 6 alternativa „Megaupload“-a

Ako vam nedostaje vaš omiljeni sajt za preuzimanje podataka, pročitajte ovaj spisak, nije sve tako crno

  • 2

Američka vlada je zatvorila „Megaupload“, sajt za podizanje i preuzimanje digitalnog sadržaja, ali i pored očajanja koje je zavladalo kod nekih, za to još uvek nema prevelikog razloga. Drugi sajtovi ovog tipa svakako će profitirati, i već pokušavaju da zgrabe što veći deo kolača.

Predstavljamo vam šest alternativa zatvorenom „Megaupload“-u.

1. MediaFire

+ Nije potrebno logovanje, skladišteni prostor je neograničen, baš kao i broj istovremenih preuzimanja.

- Veličina svakog pojedinačnog fajla je ograničena na 200 MB, fajlovi se uklanjaju ako su u neodređenom vremenskom periodu neaktivni bilo korisnik koji ga je aploadovao ili bilo sama datoteka.

2. RapidShare

+ Veličina datoteke nije ograničena, kao što nisu ni veličina vašeg ličnog skladišta ako otvorite nalog niti brzina preuzimanja.

- Morate se registrovati ako želite da aploadujete fajlove, između dva fajla koja skidate morate da čekate, posle 30 dana neaktivnosti (bez ijednog preuzimanja) fajlovi se brišu.

3. Oron

+ Nije potreban login, registrovani korisnici ne vide oglase.

- 400 MB je maksimalna veličina fajla (1 GB ako ste registrovani), skladište za registrovane korisnike je limitirano na 244 GB, datoteke se brišu posle 30 dana neaktivnosti, korisnici mogu biti onemogućeni da preuzmu više od 10 GB na tri dana, brzina preuzimanja je sporija, a postoji i čekanje između dva fajla koje želite da preuzmete.

4. Deposit Files

+ Nije potrebna registracija

- Veličina fajlova je ograničena na 2 GB, postoji čekanje između dva fajla, količina preuzetog materijala je limitirana na 5 GB dnevno, datoteke se uklanjaju posle 30 dana neaktivnosti (90 za registrovane korisnike), prioritet se daje korisnicima koji plaćaju, možete daunloadovati samo jedan fajl u datom trenutku

5. Wupload

+ Nije potrebna registracija.

- Maksimalna veličina fajla je 2 GB, čeka se između dva fajla, skladište po korisniku je ograničeno na 750 GB, datoteke se uklanjaju posle 30 dana.

6. Minus

+ Nijepotrebno logovanje, datoteke podignute od registrovanih korisnika se nikada ne uklanjaju, postoje aplikacije za desktop računare i mobilne telefone, broj preuzimanja i transfera nije ograničen, sposobnost da se šeruju i pretražuju javno dostupni fajlovi.

- Veličina datoteke je ograničena na 2 GB, dok je veličina skladišta limitirana na 10 GB.

(Telegraf.rs; Foto: FreeDigitalPhotos.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sinip

    25. januar 2012 | 15:18

    Fina lista, ali ima još mnogo takvih sajtova na netu, tako da nema brige, Ameri mogu da se slikaju...

  • StankovicStefan

    25. januar 2012 | 12:23

    Predstavljamo vam 6 alternativa „Megaupload“-a | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/vbw7OhWE via @telegrafrs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA