HAJDE DA SE KRESNEMO: Nova Fejsbuk aplikacija! (FOTO)

Aplikacija "Bang With Friends" tvrdi da će pomoći korisnicama i korisnicima ove društvene mreže da "anonimno pronađu prijatelje koji su spremni na kombinaciju za jednu noć", i to tako što će ih sparivati po principu privlačnosti

  • 8

Novom aplikacijom na Fejsbuku − "Kresni se sa prijateljima" − korisnicima ove društvene mreže  omogućava se da saznaju ko je od njihovih onlajn prijatelja spreman za "kres varijantu", naravno bez obaveza.

Nova aplikacija na Fejsbuku "Bang With Friends"  tvrdi da će pomoći korisnicamai korisnicima ove društvene mreže da "anonimno pronađu prijatelje koji su spremni na kombinaciju za jednu noć" i to tako što će ih sparivati po principu privlačnosti, prenosi britanski "The Daily Mail".

Međutim, opšta sumnja postoji koliko je zapravo ova aplikacija anonimna, jer, navodno, već postoji propust koji omogućava korisnicima pre nego što se uloguju da saznaju ko od njihovih prijateljica i prijatelja koristi "Bang With Me".

Kada se korisnica ili korisnik uloguju na "Kresni se" aplikaciju na ekranu se pojavljuje ekran sa brojnim profilnim fotografijama Facebook prijatelja suprotnog pola, čime je nagovešteno da je ova aplikacija pre svega namenjena Fejsbuk korisnicima heteroseksualne orijentacije.

Ispod svakog profila postoji dugme obeleženo "Down to Bang" (Kresnuo bih / Kresnula bih) pomoću koga korisnik naznači za koju osobu je seksualno zainteresovan.

Nakon što se klikne na pomenuto dugme pojavljuje se oznaka "Awaiting Bang" (Čekajući kres) koja, pak, neće tu osobu obavestiti o vašem interesovanju, osim ako i ona nije ispod vašeg profila kliknula dugme "Down to Bang". Ako se to desi, aplikacija šalje notifikaciju na vaš e-mail koja će vas informisati o tome da ste našli "para za šemu za jednu noć".

Međutim, iako ova aplikacija do sada ima 2.500 prijavljenih korisnika, mnogi korisnici Fejsbuka je smatraju degutantnom. Među njima je i Kejti Hini, koja piše za poznati sajt "Buzzfeed".

- "Bang With Friends" je dobrim delom odvratna jer na prijateljstvo gleda kao na način da se neko kresne.

Iako će ova aplikacija mnoge oduševiti zbog "ozvaničavanja" seksa kao razloga za "druženje" na Fejsbuku, u njoj pored gore navedene greške da je heteroseksualno orijentisana i da nije sasvim anonimna, "The Daily Mail" ističe da je nemoguće opozvati jednom aktivirano dugme "Down to Bang".

(Izvor: Nadlanu.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. januar 2013 | 11:04

    Ja nzm gde si ti trazio,aplikacija postoji :) Ali kontam da ne vredi ni ulaziti,posto mi se cini kao velika glupost :D

  • Robert

    30. januar 2013 | 14:16

    ne vidim nista degutantno u kresanju - to samo ojacava prijateljstvo i medjusobno poverenje kad su u pitanju mentalno zrele osobe. nezreli i nesigurni u sebe nek gledaju kako ce da se snadju.

  • Funy Buny

    29. januar 2013 | 21:02

    aplikacija ne postoji :) lay i prevara, samo par grupa sa istim immenommm :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA