Majkrosoft ukida Hotmejl i seli korisnike na Autluk (VIDEO)

Stotine miliona korisnika Hotmejla će do leta biti prebačeno na novi servis, a prelaz će od njega napravili najveći besplatni imejl sajt

  • 0

Majkrosoft je sinoć objavio da će njegov novi imejl servis Outlook.com izaći iz svoje probne faze i zameniti Hotmail.com, pošto je redizajnirani sajt, koji je lansiran pre šest meseci, dovoljno sazreo i dobio odlične ocene da je sposoban da izađe iz senke i stane u prvi plan.

Stotine miliona korisnika Hotmejla će do leta biti prebačeni na novi servis, a prelaz će od njega napravili najveći besplatni imejl servis na svetu.

Direktor produkt menadžmenta giganta iz Redmonda Darmeš Mehta kaže da će sva personalna podešavanja, kontakti, poruke i sve ostalo biti sačuvano kada se korisnik prebaci na Outlook.com, a ljudi će i dalje moći da im šalju poruke na stare @hotmail.com adrese.

Istovremeno, oni su objavili i podatak da je Outlook.com već skupio 60 miliona aktivnih korisnika u toku svog šestomesečnog testiranja, a tvrde i da je ovo najbrže rastući imejl servis do sada.

Majkrosoft ističe i svoje glavne adute za svoj novi servis, a to je integracija sa društvenim mrežama i mogućnost filterovanja poruka koje želite da čitate.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA