Želi da poseti i fotografiše sve Fejsbuk prijatelje! (VIDEO)

Taj Morin već je skupio više od 12.500 dolara za svoj dokumentarni film o snimanju serije fotografija “Friend Request: Accepted” pomoću Kikstarter kampanje. Njegov plan je da otputuje kod svakog od svojih Fejsbuk prijatelja i da ih fotografiše dok rade nešto što vole

  • 3

Fotograf iz Konektikata je izabrao čudnu životnu misiju: da fotografiše sve svoje Fejsbuk prijatelje, njih 788.

Taj Morin je već skupio više od 12.500 dolara za svoj film - seriju fotografija “Friend Request: Accepted” pomoću Kikstarter kampanje. Njegov plan je da otputuje kod svakog od svojih Fejsbuk prijatelja i da ih fotografiše dok rade nešto što vole. O celom putovanju će snimiti dokumentarac.

Kaže da planira da provede vreme sa svakim od frendova. Za svaki portret će mu trebati oko sat vremena, a planira da napravi pet portreta nedeljno. Takođe, planira da koristi stari analogni aparat velikog formata, 8 puta 10 inča, a ne digitalni aparat kojim bi samo škljocnuo i nastavio dalje.

- Sem putnih troškova, avionskih i voznih karata, većina novca će otići na fotografski materijal, pošto ću, zbog upotrebe starog aparata, sam morati da razvijam fotografije u mračnoj sobi - napisao je Morin na Kikstarteru.

Cilj mu je bio da skupi 5.000 dolara, ali donacije na Kikstarteru su počele da se gomilaju i do sada je 220 donatora priložilo više od 12.500 dolara. Akcija traje do 26. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    18. mart 2013 | 16:31

    Aj dodacu te pa navrati :-)

  • Vlada

    20. mart 2013 | 06:01

    A ti si gay? U pitanju je muskarac a ne cura

  • Doktor

    29. mart 2013 | 06:57

    Vlado, pročitaj tekst, seti se lekcije iz maternjeg jezika o rodu i broju i onda zaključi kom polu pripada osoba o kojoj se piše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA