TVITOMANIJA: Na koji način političari i javne ličnosti koriste društvene mreže?

Na temu "Društvene mreže i život" na ovogodišnjoj konferenciji u Novom Vinodolskom govoriće političari, uspešni preduzetnici, javne ličnosti i eminentni marketing i PR stručnjaci. U pauzama predavanja garantovana je dobra zabava

  • 0

Tvitomanija, najveća regionalna konferencije o društvenim mrežama, održava se od 8. do 12. maja u luksuznom hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom. Na jednom mestu okupiće se eminentni marketing i PR stručnjaci, političari i politički konsultanti, preduzetnici, novinari, javne ličnosti, kao i aktivni korisnici društvenih mreža.

Tema ovogodišnje Tvitomanije je "Društvene mreže i život", sa naglaskom na sveobuhvatni uticaj popularnih društvenih mreža Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, Foursquare, Tumblr, Pinterest...

Na ovogodišnjoj Tvitomaniji gostuju Nadan Vidošević - predsednik HGK, Veselin Jevrosimović - predsednik Comtrade, Aleksandar Veselinović - direktor Hemofarma Bosna i Dejan Tešić - član IO AIK banka, uspešni poslovni ljudi koji će govoriti o načinima na koje koriste društvene mreže.

 Na mrežama su i političari

Koliko puta ste poželeli da se javno obratite nekom od političara? Da li društvene mreže otvaraju tu mogućnost? Da li su nalozi političara privatno vođeni i kako se političari osećaju u prostoru koji nije pod njihovom kontrolom, saznaćete na panelu čiji su učesnici predstavnici državnog sektora. Takođe, najbolji konsultanti iz regiona ocenjivaće upotrebu društvenih mreža u političkim kampanjama i diskutovati o tome koliko zaista društvene mreže mogu uticati na ishod glasanja.

O tome koliko je dvosmerna komunikacija sa fanovima zadovoljstvo, a koliko opterećenje, govoriće Nina Badrić, Ivan Tasovac, Marko Kon, Ivan Zeljković i Zoran Stanojević.

Saznaćete i kako se fotografija koristi u svakodnevnom radu community managera, te koji su mitovi i legende oko prava fotografiranja, ljudi, objekata i njihovog objavljivanja, ali i više o razlici između offline i online novinarstva.

Preko sto predavača u okviru panela, predavanja i radionica govoriće o revolucionarnim promenama koje nam donosi internet. Očekuje se oko hiljadu učesnika koji će na Tvitomaniji momentalno unaprediti i obogatiti svoju komunikaciju na društvenim mrežama bez obzira na to da li ih koriste u privatne ili poslovne svrhe.

Učešćem na ovoj konferenciji obezbedićete sebi nova znanja i poslovne kontakte, ali i odmor kakav zaslužujete! Svi posetioci imaće obezbeđen maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Evropi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smešten Novi Spa Hotels & Resort (*****), i to po promotivnoj ceni.

Za samo 100 evra možete sebi obezbediti polupansion za sva četiri dana dok traje konferencija. Omogućen je i organizovan prevoz kombi vozilima preduzeća Terra Travel po ceni od 60 evra. Kotizacije za prisustvo na ovogodišnjoj Tvitomaniji su besplatne!

U periodu održavanja konferencije Novi Resort je zatvoren samo za učesnike konferencije, zbog čega je i stepen bezbednosti na izuzetno visokom nivou. Detaljan program i ostale informacije možete pogledati na internet stranici www.tvitomanija.me.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA