GAME OF THRONES: Otkrijte kojoj kući pripadate (VIDEO)

Ako sa ostatkom sveta delite fascinaciju ovom serijom preporučujemo vam da rešite ovaj kratki kviz i otkrijete kojoj kući u Vesterosu pripadate, i da to onda podelite sa nama

  • 8

Nakon devete epizode treće sezone svetski mega popularne serije "Game of Thrones", odnosno "Igre prestola" - zbog koje je pola zemaljske kugle koji je gledaju zanemelo - interesovanje za junake iz pera Dž. R. R. Martina naraslo je uoči emitovaja finalne epizode do abnormalnih granica.

Ako sa ostatkom sveta delite ovu fascinaciju, ako ste toliko željni tog izmaštanog sveta da ne možete da čekate godinu dana već ćete uzeti da čitate knjige iz serijala "Pesme leda i vatre", onda vam preporučujemo da rešite jedan kratki kviz i otkrijete kojoj kući u Vesterosu pripadate.

Pitanja su dosta jednostavna. Šta vam je najvažnije na žurci, seks ili piće? Ako neko ubije psa, šta ćete da uradite? Koja vam je omiljena životinja? Kakav odmor volite?

Ako neko otkrije vašu tajnu, kako ćete reagovati?

Naše rešenje je bilo da pripadamo kući Starkovih. A vaše? Podelite vaš usud sa nama u komentarima.

LINK DANA: WHICH GAME OF THRONES HOUSE DO YOU BELONG TO?

Pogledajte video ALI NE AKO NISTE GLEDALI 9. epizodu 3. sezone:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA