#FACEBOOK: Od danas haštagovi na Fejsu!

Haštagovi, koje je popularizovao suparnički Twitter, olakšaće korisnicima Facebooka praćenje tema koje su u datom trenutku u žiži, ali će i pružiti oglašivačima mogućnost da lakše stignu do ciljnih grupa

  • 0

Facebook je omogućio korišćenje haštagova, pa sada korisnici ove društvene mreže mogu, kao na Twitteru, da povezuju teme stavljanjem simbola # ispred ključne reči (npr. #srbija, #beograd, #prijavibahatost...).

Tako će komentari o određenim temama biti "grupisani", a na svaki haštag će moći da se klikne.

Haštagovi, koje je popularizovao suparnički Twitter, olakšaće korisnicima Facebooka praćenje tema koje su u datom trenutku u žiži, ali će i pružiti oglašivačima mogućnost da lakše stignu do ciljnih grupa.

- Između 88 i 100 miliona Amerikanaca se uloguje na Facebook svake večeri, tokom udarnih termina na televizijskim stanicama, što otvara velike mogućnosti TV mrežama, oglašivačima i drugim partnerima - navodi se u saopštenju Facebooka.

Dodaje se da se tokom emitovanja jedne epizode popularne serije "Igra prestola" na HBO-u generisalo više od 1,5 miliona poruka u kojima se ta serija spominje.

(Telegraf.rs / Izvor: B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA