Predstavljen novi Yahoo logo (VIDEO)

- Veoma smo uzbuđeni što možemo da podelimo naš novi logo sa vama. On je počeo da se pojavljuje na Yahoo sajtovima noćas i uskoro će svuda biti vidljiv - rekla je Keti Savit, direktorka marketinga kompanije

  • 2

Na internetu je zvanično predstavljen novi logo kompanije Yahoo, na kome su ostale konture starog znaka, stara boja, kao i svima poznati znak uzvika.

Yahoo je prvi put od 1995. godine napravio značajnu promenu brenda.

- Veoma smo uzbuđeni što možemo da podelimo naš novi logo sa vama. On je počeo da se pojavljuje na Yahoo sajtovima noćas i uskoro će svuda biti vidljiv - rekla je Keti Savit, direktorka marketinga Yahoo-a, na svom blogu.

Redizajnirani logo kompanije Yahoo nije bio pokazivan dok je trajala kampanja "30 dana promena",  tokom koje je internet gigant svakog dana prikazivao po jednu varijaciju starog znaka.

Marisa Majer, izvršna direktorka kompanije, na svom blogu je objasnila politiku kuće i odluku da se promeni logo.

- Želeli smo logo koji će da predstavi Yahoo na pravi način - kao odlučnu, ali i sofisticiranu kompaniju. Želeli smo da bude moderan i drugačiji, ali i da poštuje našu istoriju, da ima ljudsku crtu, ličnu. Ponosna sam - napisala je Majerova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koma

    7. septembar 2013 | 02:51

    Pravljenje logoa je veoma zahtevno zato sto treba da bude jednostavno i da ima neko znacenje ...ali ovi kao da su pravili nacrte za svemirski brod ...

  • Vlada

    7. septembar 2013 | 08:24

    Ne deluje mi nista promenjeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA