NAJZAD: Facebook uveo dislike dugme!

Dugo očekivana opcija konačno je dostupna, ali ipak ne u potpunosti. Dislike dugme nalazi se samo u Messenger servisu i moguće je negodovanje samo preko razmene poruka

  • 1

Lajkovanje komentara i statusa na mreži Facebook dugo je bila tema društvenih mreža, ali nikada nije moglo da se demonstrira nedopadanje bilo čega, sve do danas.

 

Ipak, Facebook nije predstavio dislike dugme u potpunosti. Naime, ova opcija nalazi se samo u Messenger servisu, gde su postavljeni veliki palčevi, stikeri, okrenuti nadole. Stikeri su predstavljeni u aprilu, ali su tek ove nedelje postali dostupni. Na nedavnom skupu programera je odlučeno da u paketu "like" budu i opcije bolestan "sore thumb", vatreni "fiery thumb", palac za bockanje i još mnogi drugi.

 

 

Nov paket stikera dostupan je u "stiker storeu", koji se nalazi u okviru Facebook Messengera na računarima i mobilnim aplikacijama.

 

Iako to neće doneti veoma traženo dislike dugme za komentare i statuse, barem ćete moći da izrazite nezadovoljstvo svojim prijateljima preko razmene poruka.

 

(Telegraf.rs / Izvor:theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA