• 1

NAJZAD: Facebook uveo dislike dugme!

Dugo očekivana opcija konačno je dostupna, ali ipak ne u potpunosti. Dislike dugme nalazi se samo u Messenger servisu i moguće je negodovanje samo preko razmene poruka

  • 1

Lajkovanje komentara i statusa na mreži Facebook dugo je bila tema društvenih mreža, ali nikada nije moglo da se demonstrira nedopadanje bilo čega, sve do danas.
Ipak, Facebook nije predstavio dislike dugme u potpunosti. Naime, ova opcija nalazi se samo u Messenger servisu, gde su postavljeni veliki palčevi, stikeri, okrenuti nadole. Stikeri su predstavljeni u aprilu, ali su tek ove nedelje postali dostupni. Na nedavnom skupu programera je odlučeno da u paketu "like" budu i opcije bolestan "sore thumb", vatreni "fiery thumb", palac za bockanje i još mnogi drugi.


Nov paket stikera dostupan je u "stiker storeu", koji se nalazi u okviru Facebook Messengera na računarima i mobilnim aplikacijama.
Iako to neće doneti veoma traženo dislike dugme za komentare i statuse, barem ćete moći da izrazite nezadovoljstvo svojim prijateljima preko razmene poruka.
(Telegraf.rs / Izvor:theverge.com)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima