Moći ćete da promenite Look Back ako vam se ne sviđa

Popularnu društvenu mrežu preplavili su personalizovani video klipovi koji prikazuju sve važne momente koje su korisnici podelili sa svojim prijateljima. Iako je opcija editovanja trebalo da bude moguća, kompanija tek sad obećava da će je uskoro lansirati

  • 0

U poslednja dva dana Facebook su preplavili klipovi koji prikazuju istoriju korisnika na ovoj društvenoj mreži. Za one koji nisu zadovoljni svojim videom, Facebook će izbaciti opciju koja će korisnicima omogućiti da kreiraju video sa sadržajem koji oni žele.

Kada je Facebook lansirao Look Back, navodno je već trebalo da postoji mogućnost editovanja videa, međutim ona još uvek nije bila spremna.

- Uskoro ćemo izbaciti edit opciju, koja će korisnicima omogućiti da promene sadržaj video klipa ili edituju već objavljeni. Još uvek ne znamo tačan datum pojavljivanja - najavila je kompanija.

Velika zainteresovanost kompanije i samih korisnika za novu funkciju pokazuje da ovo sigurno neće biti stvar za jednokratnu upotrebu. Sada kada je Facebook postavio osnovu, sigurno će unapređivati ovaj servis i pretvoriti u nešto još bolje. Možda ćemo u budućnosti Look Back koristiti za retrospektivu protekle godine, žurke ili nekog drugog bitnog događaja.

(Telegraf.rs / Izvor: techcrunch.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA