Yahoo ukida opciju prijavljivanja na servise preko Gmail i Facebook naloga

Kompanija veruje da su njihovi servisi sada dovoljno atraktivni da nateraju vlasnike Facebook i Google naloga na promenu

  • 0

Kompanija Yahoo uklanja mogućnost prijavljivanja na sve njihove servise koristeći Facebook i Gmail naloge, opcije koje su postojale godinama, prenosi Rojters. Za početak ova opcija će biti uklonjena sa "Yahoo Sports Tourney Pick 'Em".

Nije poznato koliki broj korisnika će zbog ove promene morati da napravi nove naloge. Yahoo veruje kako su njihovi servisi sada dovoljno atraktivni, da će vlasnike Facebook i Google naloga naterati na promenu.

Originalni nalog će verovatno naterati ljude da koriste i druge servise koje nisu do sada, a uz pomoć njega, njihova aktivnost se može pratiti. CEO Yahoo-a, Marisa Majer polako transformiše ovu kompaniju, deo po deo.

- Ovaj novi proces, koji sada od korisnika traži da se prijave sa Yahoo korisničkim imenom, omogućiće nam da ponudimo najbolje personalizovano iskustvo svima -  izjavio je jedan od zvaničnika Yahoo-a za Verge.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA