Ovako izgleda novi Facebook

Novi dizajn imaće promenjen font i slike će biti veće, a novi izgled neće promeniti način na koji se statusi i reklame pojavljuju. Ove promene su manje u odnosu na ono što je ova društvena mreža najavljivala prošle godine

  • 12

Facebook je od juče počeo da svojim korisnicima menja izgled news feed-a novim dizajnom, skoro godinu dana nakon što je najavljeno da će ova društvena mreža doživeti velike promene. Novi dizajn imaće promenjen font i slike će biti istaknutije, ali su ove promene suptilnije nego što je to najavljeno pre godinu dana.

Promene koje su prikazane prošle godine našle su se samo na malom broju profila, i od njih se na kraju ipak odustalo. Apdejt koji polako stiže do sve većeg broja ljudi nastao je od informacija koje je Facebook prikupljao od svojih korisnika.

Postoje još neke male promene u redizajnu. Povećani su dugmići za "people you may know", "update status", i "add photos/videos". Novi izgled neće promeniti način na koji se statusi i reklame pojavljuju. Sve slike će biti iste veličine, nebitno da li su u pitanju reklame ili fotografije prijatelja.

Očekuje se da će svi korisici novi izgled news feed-a dobiti u narednim nedeljama.

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA