ZABELEŽITE VRATOLOMIJE NA 40 METARA DUBINE: GoPro kamera ima nešto sjajno (FOTO) (VIDEO)

Uz opciju da zabeležite 30 fotografija u sekundi, kamera vam i na ovaj način može omogućiti čuvanje trenutaka koje ne želite da zaboravite. Osim toga, možete da birate između toga hoćete li da slikate pojedinačne slike ili ćete odabrati opciju Time Lapse

  • 1

GoPro kamere su svakako već oduševile mnoge korisnike, međutim, sada je došao red da zapanjeni ostanu i avanturisti koji žele da zabeleže nesvakidašnje prizore - strmoglavu vožnju niz padinu, spustanje skijama nizbrdo ili dok uskačete u more.

GoPro 4: Evo kako će izgledati novo foto čudovište (FOTO) (VIDEO)

Naime, na tržištu se pojavila i kamera GoPro HERO4 (Adventure Edition, Silver) koja je vodootporna i na 40 metara dubina, kao i to da je idealna za snimanje vratolomija pod vodom.

Uz opciju da zabeležite 30 fotografija u sekundi, kamera vam i na ovaj način može omogućiti čuvanje trenutaka koje ne želite da zaboravite. Osim toga, možete da birate između toga hoćete li da slikate pojedinačne slike ili ćete odabrati opciju Time Lapse kako biste zabeležili fotografije automatski u intervalima od pola sekunde do 60 sekundi. Zbog kvalitetnog procesora, fotografije su odličnog kvaliteta, oštrije i bogatije.

Printskin: Youtube/HowToUsePOVcameras Printskin: Youtube/HowToUsePOVcameras

GoPro HERO4 Silver kamera ima ekran osetljiv na dodir, a ujedno su ugrađene Wi-Fi i Bluetooth funkcije za lakše upravljanje ili deljenje snimaka preko smartphonea ili tableta.

Za one koji traže najbolju mogućnost za čuvanje uspomena i nezaboravnih trenutaka, kamera GoPro HERO4 je najbolje rešenje. Njegove dimenzije su 5,8 cm x 3 cm x 4,1 cm, a težak je 82 grama.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA