Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je Motorola g24 power idealan budžetni telefon?

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Motorola g24 power ima dovoljno snage da izdrži dva dana korišćenja, zahvaljujući bateriji od 6.000 mAh. Takođe, nudi veliki ekran, stereo zvučnike i audio priključak

  • 0
Motorola g24 power Foto: Promo/ Motorola

Da li je G24 power idealan pristupačan telefon koji treba kupiti? Saznajmo.

Dizajn

Kada je dizajn ovog modela u pitanju, Motorola se opredelila za praktičan pristup sa plastičnim zadnjim delom koji izbegava ukrasnu vegansku kožu koja se nalazi kod nekih njegovih prethodnika. Mat završnica je dobar dodatak, sprečavajući otiske prstiju i pružajući udobno držanje, dok minimalistički dizajn, doprinosi njegovoj privlačnosti.

Specifikacije

Moto G24 power poseduje IPS HD+ displej dijagonale 6,56 inča sa maksimalnom osvetljenošću od 537 nita. Takođe, podržava osvežavanje ekrana od 90Hz. Uređaj radi na MediaTek Helio G85 SoC-u, a što se tiče memorije, Motorola g24 opremljena je sa 8GB radne memorije i 256GB interne. Dobra stvar je što je radnu memoriju moguće proširiti virtuelno, dok telefon podržava i microSD karticu za proširenje skladišta.

Što se kamera tiče, Moto G24 power ima primarni senzor od 50MP (f/1.8) i makro kameru od 2MP (f/2.4). Na prednjoj strani, korisnici dobijaju selfie kameru od 16MP (f/2.45).

Telefon napaja ogromna baterija kapaciteta 6.000 mAh koja podržava brzo punjenje od 33W. Baterija bi trebalo lako da traje korisnicima do dva dana sa jednim punjenjem pri laganoj do umerenoj upotrebi.

Opcije povezivanja na telefonu uključuju Wi-Fi, Bluetooth, GPS, audio priključak od 3,5 mm i USB-C port.

Motorola g24 power je među retkim telefonima koji nude IP52 sertifikat vodootpornosti.

Dodatne funkcije uključuju senzor otiska prsta montiran sa strane i stereo zvučnike sa Dolby Atmos audio tehnologijom.

Motorola g24 power Foto: Promo/ Motorola

Cena

Motorola g24 power u Srbiji može se kupiti po preporučenoj ceni od 19.990 rsd.

Moto G24 power predstavlja se kao odlična opcija za korisnike koji prioritizuju čist softver, pouzdane performanse i izuzetno trajanje baterije.

Sve navedeno čini ga privlačnim izborom u svojoj cenovnoj kategoriji.

Ukupno gledano, Moto G24 power pruža praktično i pouzdano iskustvo pametnog telefona bez velikih troškova, čineći ga vrednim izborom za potrošače koji paze na budžet, a traže novi uređaj.

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA