Šeik Crnogorcima ostavio bakšiš 50.000 evra

Princ Abu Dabija je, boraveći svega jednu noć u Podgorici, častio redom zaposlene koji su ga dočekali i služili, od obezbeđenja do konobara i kuvara. Čovek iz njegove pratnje podelio je koverte u kojima je, pojedinačno, bilo od 1.000 do nekoliko hiljada dolara

  • 7

Naviku arapskih prinčeva da u torbama nose dolare u kešu, kako bi čašćavali svoje domaćine, potvrdio je i krunisani princ Abu Dabija šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan protekle nedelje, kada je, po slobodnoj proceni, zaposlenima u Vili „Gorica“ gde je večerao i spavao, ostavio oko 50.000 dolara u kovertama!

Pokazao je da, uz Orden Velike crnogorske zvezde, koju mu je uručio predsednik Filip Vujanović, može poneti i epitet koji se u Crnoj Gori i na Balkanu naročito ceni - da je veliki „džek“.

Princ je, boraveći svega jednu noć u Podgorici, častio redom zaposlene koji su ga dočekali i služili, od obezbeđenja do konobara i kuvara. Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, uoči dolaska tražio je spisak, a čovek iz njegove pratnje podelio je koverte u kojima je, pojedinačno, bilo od 1.000 do nekoliko hiljada dolara.

Šeik Sultan bin Kalifa bin Zajed al Nahjan je osvojio naprečac simpatije domaćina još 2008, kada je boraveći u Budvi i najavljujući investicije u „Budvansku rivijeru“ častio celokupno osoblje hotela.

- Čašćavao je sve redom, konobare, kuvare, sobarice, momke koji nose kofere, obezbeđenje... Ne znam da li su u svim kovertama bili isti iznosi, znam da je u pojedinim bilo po 2.000 dolara - naveo je isti izvor.

Arapski šeici bili su široke ruke i tokom poseta Srbiji i čašćavali one koji su im se „našli na putu“ i imali čast da im budu na usluzi.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    17. decembar 2013 | 11:37

    Gospodin covek, sta je to njemu, dnevno zaradi 10-20 miliona

  • CZBG

    17. decembar 2013 | 12:29

    Dođi kod mene,ugostiću te za sve pare

  • DejaNbgd

    17. decembar 2013 | 13:13

    Ali zubara nikako da casti, neverovatno mi je da lik nema zub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA