Vreme čitanja: oko 4 min.

Novi kripto projekat WienerAI prikupio je 1,8 miliona dolara u ICO-u

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Uz rastuće uzbuđenje oko nadolazećeg AI trgovačkog bota, WienerAI je dostigao značajnu prekretnicu u svom trenutnom pretprodajnom periodu

  • 0
WienerAI Foto: Promo

U samo nekoliko nedelja, pretprodajni kripto je prikupio preko 1,6 miliona dolara u ranim investicijama, ističući poverenje investitora u njegov tržišni potencijal.

Ono što čini WienerAI intrigantnom investicionom prilikom je naglasak na pružanju stvarne korisnosti. Ovaj aspekt projekta zajedno sa njegovim ekscentričnim osnovama i mehanizmom stakinga doprinose viralnom uspehu njegovog trenutnog pretprodajnog perioda.

Sa svojim talasima koji se šire kroz kripto grad kao požar, WienerAI postaje viralan projekat, privlačeći pažnju najpoznatijih publikacija, uključujući Watcher Guru, CryptoPotato i ICOBench koji ga rangiraju među najboljim novim ICO-ima.

Rastuća popularnost WienerAI-a takođe se proteže i na njegove društvene medijske stranice, posebno na X (Twitteru) gde dobija veliki broj pregleda, lajkova i retvitova.

Posetite WienerAI

Šta je WienerAI?

WienerAI je novi kripto projekat koji ima za cilj da promeni postojeću priču u pejzažu meme kriptovaluta. Sa velikim ambicijama da osigura kratkoročno i dugoročno prisustvo na tržištu, WienerAI koristi moći AI zajedno sa svojom meme estetikom, razlikujući se od drugih meme kriptovaluta koje su lansirane u prošlosti.

Građen na Ethereumu, pozadina priče o WienerAI-u govori o ludom naučniku poznatom kao "Arhitekta", koji radi na razvoju najveće veštačke inteligencije na planeti u godini 2132.

Pokušavajući to da postigne, slučajno je dodato nekoliko kobasica u mešavinu. Interesantno je da je ovaj propust doveo do nastanka psića AI-a, nazvanog WienerAI. U suštini, složena naracija o WienerAI-u prikazuje budući pravac veštačke inteligencije gde će biti viđena kao prijatelj, a ne samo kao alat.

Kao deo svojih planova za revolucioniranje korišćenja veštačke inteligencije, WienerAI nudi trgovački bot koji pokreće AI, a koji će korisnicima pružiti prednost u odnosu na druge trgovce na tržištu. Iskorištavanje moći AI-a za trgovanje, prema WienerAI-u, ključno je kako za početnike tako i za profesionalne trgovce.

Od pružanja uvida u tržište u realnom vremenu do predloga za trgovanje i zamena tokena, WienerAI će pomoći korisnicima da otkriju ogromne prilike kako bi maksimizirali svoje dobitke na živopisnom kripto tržištu.

I dok će AI kripto trgovački bot biti ponuđen besplatno, učesnici u trenutnom pretprodajnom periodu WienerAI-a uživaće u ranoj pristupu njegovim funkcijama. Takođe, kao i kod drugih vodećih kripto projekata u pretprodaji, WienerAI ima mehanizam stakinga koji mogu iskoristiti rani investitori kako bi ostvarili redovne prinose.

Da li je WienerAI najbolja nova kriptovaluta za praćenje?

S obzirom na njegove brojne potencijalne prednosti, ugledni kripto analitičari poput Jacoba Burija veruju da WienerAI ima šansu da postane sledeća velika nova kriptovaluta. Za razliku od drugih novih meme kriptovaluta, WienerAI koristi drugačiji pristup svojim besprekornim kombinovanjem veštačke inteligencije.

Dok će njegov budući korisnički bot za kripto trgovanje zasnovan na veštačkoj inteligenciji služiti kao karta za bolje trgovanje, istovremeno će uticati i na budući performans cene $WAI. Više od toga, prisustvo WienerAI-a na Ethereumu, blockchainu koji je poznat po svojoj dostupnosti, izložiće $WAI širem auditorijumu, time doprinoseći njegovom tržišnom uspehu.

Pretprodaja WienerAI-a još uvek traje, pružajući pametnim investitorima priliku da budu deo projekta sa obećavajućom budućnošću. Usklađujući se sa drugim vodećim meme kriptovalutama, pretprodaja WienerAI-a ima višestepenu strukturu, pri čemu svaki korak ima svoju cenu i cilj prikupljanja sredstava.

Trenutno, 1 WAI je dostupan po ceni od svega $0.000707 i može se kupiti sa ETH, BNB, MATIC ili USDT. Nakon kupovine WAI-a, uložite svoje tokene kako biste ostvarili veće dobitke. Iako WienerAI-ov mehanizam stakinga nudi trocifreni APY, imajte na umu da je dostupan samo onima koji kupuju WAI sa ETH.

Najvažnije od svega, WienerAI je zacrtao cilj da osvoji tržište meme kriptovaluta i kripto pejzaž uopšte. Sa svojom agresivnom marketinškom strategijom na društvenim mrežama i tokononomijom usmerenom na zajednicu, neće iznenaditi ako vidimo više investitora koji učestvuju u njegovoj pretprodaji pre nego što se pojavi na berzama.

Da biste ostali informisani o nedavnim dešavanjima u vezi sa projektom, pratite WienerAI na X ili se pridružite njegovom Telegram kanalu.

Zaključak

Kada je reč o novim kriptovalutama sa potencijalom u 2024. godini, WienerAI se ističe kao značajan konkurent. Ova nova senzacija među meme kriptovalutama osvojila je umove investitora svojom uzbudljivom novotarijom, strategijama angažovanja zajednice, agresivnom marketinškom kampanjom i korisnošću kripto trgovačkog bota zasnovanog na veštačkoj inteligenciji.

Iako je pretprodaja već osigurala gotovo 2 miliona dolara od investitora, uzbuđenje oko WienerAI-a sve više raste i ne pokazuje znake usporavanja u skorijoj budućnosti.

Kao i druge kriptovalute inspirisane psima poput Dogecoina i Bonka (koji takođe ima svoju korisnost u obliku trgovačkog bota, BONKbot), koji su takođe postigli izuzetne rezultate u prošlosti, očekuje se da će WienerAI ostvariti uspeh kada zvanično debituje na tržištu nakon što ICO proda svoje tokene.

Posetite WienerAI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA