Vreme čitanja: oko 4 min.

Dok Bitkoin dostiže preko 70.000 dolara, 99Bitcoins vredi 2 miliona

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Bitkoin nastavlja svoj uspon dostižući nivo od 70 hiljada dolara zahvaljujući snažnom dugoročnom poverenju. Istovremeno investitori traže nove kriptovalute koje mogu da poboljšaju njihov portfolio i isporuče značajne prinose do kraja godine

  • 0
Kriptovalute Foto: Promo

Jedna od istaknutih opcija je 99Bitcoins, kriptovaluta za učenje i zaradu koja privlači veliko interesovanje zbog svoje izuzetne upotrebljivosti. Sa trenutnom cenom od samo 0,00108 dolara, 99Bitcoins je jedna od najpristupačnijih kriptovaluta sa obećavajućom budućnošću. Investitori prepoznaju njegov potencijal i već su uložili do 2 miliona dolara u aktuelnu pretprodaju.

99Bitcoins - revolucija u obrazovanju za kriptovalute sa platformom koja vas uči da zaradite

99Bitcoins menja način na koji se obrazujemo o kriptovalutama. Njena inovativna platforma Learn-to-Earn koristi token 99BTC za podsticanje učenja. Kroz evoluciju sistema nagrađivanja, ova platforma stvara tokenizovani ekosistem gde i početnici i iskusni kripto entuzijasti mogu unaprediti svoje znanje. Platforma nudi zanimljive i interaktivne kurseve o kriptovalutama.

kripto Foto: Promo

Nastavni plan i program pokriva sve, od osnova blokčejna do naprednih strategija trejdinga i najnovijih trendova u svetu kriptovaluta. Za razliku od tradicionalnih metoda učenja, 99Bitcoins koristi interaktivne module, kvizove i tutorijale kako bi proces učenja učinio dinamičnim i zabavnim. Kako korisnici napreduju kroz kurseve oni zarađuju 99BTC tokene. Tokeni se mogu iskoristiti za pristup ekskluzivnom sadržaju, popuste na partnerske usluge i učešće u posebnim događajima.

Ključne karakteristike platforme uključuju edukaciju o standardu tokena BRC-20. To je od vitalnog značaja za programere zainteresovane za kreiranje dApps i NFT-ova na Bitcoin mreži i ulaganje. Trenutne stope APY uloga su impresivnih 862%, iako će se ove stope verovatno smanjiti kako pretprodaja bude napredovala.

Platforma takođe uključuje module o signalima kripto trejdinga, podstičući formiranje zajednice informisanih trejdera koji dele uvide i strategije.

99Bitcoins ne samo da pruža obrazovanje, već i gradi zajednicu informisanih trejdera i kripto entuzijasta. Pri tome ih nagrađuje tokenima koji otključavaju dodatne obrazovne mogućnosti i ekskluzivne pogodnosti. Na taj način se povećava njihovo znanje i potencijal ulaganja u svetu kriptovaluta.

Posetite 99Bitcoins

Kako 99Bitcoins povećava interesovanje investitora za kriptovalute?

Odobrenje ETF prijava za Ethereum od strane američke Komisije za hartije od vrednosti povećalo je poverenje investitora u kripto sektor. Do sada, 2024. godine, industrija je bila svedok odobravanja ETF aplikacija za dve najvažnije kriptovalute: Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH). Ovi značajni razvoji privlače više institucionalnih investitora u područje kriptovaluta i pomažu da se oni pozicioniraju za šire usvajanje.

Kriptovalute Foto: Promo

Poslednjih nedelja, kripto tržište je videlo značajan priliv investicija. To implicira da investitori sada preuzimaju veće rizike, ali uzimaju u obzir rizike u različitim klasama imovine unutar industrije. Prema podacima o blokčejnu, prodajni pritisak od strane dugoročnih investitora koji je doveo do pada cene bitkoina nedavno je okončan. Ovo podrazumeva da investitori sada kupuju više bitkoina. U ovoj dinamičnoj tržišnoj realnosti, bitkoin je nastavio sa rastom cene, još jednom premašivši nivo od 70.000 dolara.

Kao kriptovaluta sa velikim potencijalom, 99Bitcoins takođe privlači sve veće interesovanje investitora. Ovaj projekat je pokrenut 2013. godine kao platforma za osnovne informacije o kriptovalutama i ažuriranja. Međutim, 99Bitcoins sada usvaja model Learn-to-Earn (L2E) kako bi podstakao aktivno učešće u svom ekosistemu.

Trenutno je token od 99 BTC izgrađen na mreži Ethereum. Međutim, programeri su najavili planove da ga pozicioniraju kao vodeći BRC-20 token u narednim danima. 99Bitcoins bi mogao postati izvanredan projekat kada se pokrene kroz Inicijalnu ponudu razmene (IEO). To posebno vredi ako uzmemo u obzir trenutno interesovanje za BRC-20 tokene, posebno uz odobrenje BTC i ETH ETF-ova.

Poznati kripto analitičar Majkl Vrubel predviđa velike dobitke za one koji iskoriste prednosti pretprodaje tokena od 99 BTC i učestvuju u njegovom razvoju. Nekoliko velikih medijskih kuća i postova na društvenim mrežama već pokazuju sve veće interesovanje za ovaj projekat, što dodatno podstiče optimizam oko 99Bitcoina.

Posetite 99Bitcoins

Kratak vodič kako kupiti 99BTC tokene i osvojiti 99999 dolara

Pre nekoliko nedelja pokrenut je projekat pretprodaje, koji je brzo dostigao ukupno prikupljenih 2 miliona dolara. Velika zajednica ekosistema 99Bitcoins, sa više od 700 hiljada pratilaca i preko 2.845.890 pretplatnika, takođe pokazuje interesovanje za novu pretprodaju tokena.

U zajednici su široko rasprostranjene spekulacije o novom talasu investitora koji bi mogao ubrzati prodaju tokena ka dostizanju tvrdog limita. Predstojeća prilika da osvojite ukupan iznos nagrade od 99999 dolara privukla je dalju pažnju, potencijalno povećavajući šanse za uspeh tokena.

Proces kupovine tokena 99 BTC je jednostavan. Evo koraka koje možete da pratite:

  • Posetite zvaničnu veb stranicu projekta 99Bitcoins da biste bili sigurni da ste na autentičnoj platformi, jer postoje imitatori koji bi mogli pokušati da iskoriste situaciju.
  • Uverite se da imate dovoljno ETH, BNB ili USDT u svom novčaniku da obavite kupovinu. Važno je napomenuti da samo kupovine izvršene preko ETH lanca omogućavaju ulaganje u token. Kupovine preko BNB-a možda neće biti podržane.
  • Unesite željeni iznos ETH koji želite da zamenite za 99BTC tokena i kliknite na dugme "Kupi" da biste započeli transakciju.
  • Nakon toga, pažljivo proverite detalje transakcije pre nego što je potvrdite.

Nakon što se pretprodaja završi, vaši tokeni će automatski biti dodati u vaš novčanik.

Ovaj jednostavan proces vam omogućava da brzo i lako kupite tokene. Pri tome stičete priliku da učestvujete u projektu i potencijalno ostvarite profit.

Zaključak

99Bitcoins deluje kao sveobuhvatan obrazovni resurs koji objedinjuje različite formate učenja pod jednim krovom. Pored toga, pruža početnicima i iskusnim investitorima znanje koje im je potrebno o svetu kriptovaluta i blockchain tehnologije.

S obzirom na to da 99Bitcoins koristi svoj token za upravljanje za platformu, postoji velika verovatnoća da će doživeti povoljne trendove cena u budućnosti. To ga čini atraktivnim izborom i za kratkoročne i za dugoročne investitore.

Posetite 99Bitcoins

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA