Vreme čitanja: oko 2 min.

Sealana je prikupila 4 miliona dolara u pretprodaji – Sledeći veliki Solana meme koin?

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi kripto fenomen, Sealana (SEAL), iznenadio je kripto zajednicu svojim spektakularnim ulaskom na Solana scenu. Ovaj šaljivi token brzo je osvojio srca investitora, prikupivši impresivnih 4 miliona dolara tokom pretprodaje

  • 0
kripto Foto: Promo

S obzirom da se rastuća stopa investicija ne usporava, mnogi se pitaju da li bi SEAL mogao postati sledeća velika mem senzacija kriptovaluta na Solani.

Kako Sealana postaje mem ikona na tržištu kriptovaluta

Projekat Sealana predstavlja izuzetno neobičan pristup, gde se bucmasta foka pretvara u ikonski simbol zavisnosti od Solaninih najnovijih mem koina. Ovaj projekat, iako pruža samo zabavu, privlači pažnju svojom originalnošću.

Uprkos tome što nije pružila nikakvu stvarnu korist, Sealana je postala predmet interesovanja investitora, prikupivši preko 4 miliona dolara u pretprodaji. Glavna prednost ovog projekta je maskota simbola. Svojim stilom inspirisanim South Parkom nudi svež pristup u moru mem koina koji često prikazuju životinje kao što su psi ili mačke.

Ovaj novi pristup se već pokazao uspešnim sa nedavnim primerom Slotane (SLOTH), koji je pomerio fokus sa uobičajenih životinjskih tema na lenje sisare. Strategija Slothana tima se pokazala izuzetno profitabilnom. Cena SLOTH tokena se povećala preko 800% za samo nekoliko dana od kada je token pušten na DEX-ovima.

Posetite Sealana sajt

Najavljen Sealanin uspon - milioni dolara u finansiranju, treće mesto na CoinSniper-u i podrška Jutjub zvezda

Sealanin finansijski uspeh iznosi milione dolara, stvarajući svetlu perspektivu za njen budući razvoj. Ovo impresivno finansiranje pokazuje veliko interesovanje za inovativne kriptovalute, a SEAL se ističe po svojoj izuzetnoj privlačnosti.

kripto Foto: Promo

Samo pogledajte kako Sealanina onlajn zajednica raste za dokaz. Čak ni Jutjub nije imun na ovaj porast, a velika imena poput Oscara Ramosa i Jon Tradinga hvale Sealanu u svojim nedavnim video snimcima.

Ovo snažno interesovanje je gurnulo SEAL-a na treće mesto na uglednoj platformi za ocenjivanje pretprodaje, CoinSniper, pobedivši mnoge kriptovalute visokog profila.

Sa takvim uzbuđenjem pre lansiranja, lako je razumeti zašto su investitori toliko uzbuđeni zbog Sealaninih izgleda.

Hoće li Sealana postati sledeći hit u svetu mem koina?

Sealana deluje kao zanimljiva igračka u svetu mem koina. Da li će zaista postati sledeći veliki hit, pravo je pitanje. Sada imamo gigante poput WIF-a i BONK-a koji dominiraju prostorom mem koina na Solani, što rezultira ogromnim obimom trgovanja. Međutim, treba napomenuti da su manje poznati tokeni poput POPCAT počeli da se pojavljuju. Čak su i neobične ponude poput SLERF-a privukle pažnju.

Sealanina pretprodaja i prisustvo na društvenim mrežama sugerišu izvestan nivo interesovanja. Međutim, još uvek nije jasno da li će se to interesovanje prevesti u stvarnu trgovinu kada token bude na listi. Naravno, ovo će zavisiti od mnogih faktora, uključujući sposobnost razvojnog tima da održi interes zajednice.

Na kraju, vreme će pokazati da li Sealana zaista može da uhvati talas mem koina ili će ga zaseniti veći igrači.

Posetite Sealana sajt

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA