iPhone 8 stiže u Srbiju za nekoliko dana: Već sada ga možete naručiti preko Telenorovog sajta (FOTO)

Uz novi All glass dizajn sa najizdržljivijim staklom na tržištu, potpuno bežičnim punjenjem i unapređenom kamerom od 12 mega piksela, iPhone 8 i iPhone 8 Plus predstavljaju budućnost pametnih uređaja

  • 2

Telenor korisnici će od 13. oktobra moći da rezervišu trenutno najnaprednije uređaje na tržištu - iPhone 8 i iPhone 8 Plus.

Uz novi All glass dizajn sa najizdržljivijim staklom na tržištu, potpuno bežičnim punjenjem i unapređenom kamerom od 12 mega piksela, iPhone 8 i iPhone 8 Plus predstavljaju budućnost pametnih uređaja. Prestižne iPhone 8 i iPhone 8 Plus telefone možete da rezervišete već od petka, 13. oktobra, putem Telenor sajta. Početak prodaje kao i prve isporuke rezervisanih uređaja počinju od 20. oktobra, 2017. godine.

Foto: Promo

Telenor Srbija deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima 172 miliona korisnika na 12 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa ulaganjem od dve milijarde evra tokom deset godina poslovanja. Sa više od tri miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 120 prodavnica u 84 grada, oko 1.000 zaposlenih i pokriva celokupno stanovništvo Srbije brzim mobilnim Internetom.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA