≫ 

Napravljen fidžet spiner mobilni telefon!

Ove godine u jednom periodu nismo mogli da živimo od spinera koji su se prodavali na svakom koraku, a kineska kompanija Chilli International rešila je da ode korak dalje i napravi telefon

  • 1

Najpopularnija igračka ove godine definitivno je bio fidžet spiner. Međutim, sada je napravljen i telefon po uzoru na ovaj fenomen.

Rusi napravili fidžet spiner od čistog zlata koji košta kao 40 prosečnih plata u Srbiji!

Ove godine u jednom periodu nismo mogli da živimo od spinera koji su se prodavali na svakom koraku, a kineska kompanija Chilli International rešila je da ode korak dalje i napravi telefon, piše "The Verge".

Telefon ima displej od 1,4 inča, dolazi u šest različitih boja i ima memoriju od 32 MB koja se može proširiti memorijskom karticom na 8 GB. 

U suštini, telefon je veoma jednostavan i ne bi privukao nikakvu pažnju da njegov dizajn nije napravljen tako da može da se vrti kao fidžet spiner.

Naravno, uređaj ne poseduje nikakve aplikacije, ali ima Bluetooth i internet pretraživač.

Ukoliko vam fidžet spineri nisu dosadili i želite da imate telefon koji možete da vrtite u ruci kad ste nervozni, za ovu igračku moraćete da izdvojite oko 20 dolara.

Fidžet spineri navodno pomažu u smanjenju anksioznosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA