Čovek koji je sa Stivom Džobsom osnovao Apple, žestoko popljuvao iPhone: Osmica je ista kao sedmica, a ona je ista kao šestica

Stiv Voznijak je dodao kako je ovo prvi putu u poslednjih deset godina da on neće biti među prvima koji će isprobati novi uređaj Apple-a.

  • 6

Stiv Voznijak, čovek koji je zajedno sa Stivom Džobsom osnovao Apple, izjavio je da neće odmah uzeti iPhone X.

Stiv Džobs se prevrće u grobu: Novi iPhone će dolaziti sa olovkom?

Voznijak je dodao kako je ovo prvi put u poslednjih deset godina da on neće biti među prvima koji će isprobati novi uređaj Apple-a.

- Ipak, moja žena će verovatno odmah kupiti iPhone X, pa ću ipak imati priliku da pogledam o kakvom je uređaju reč - izjavio je on.

Kako kaže, zadovoljan je "osmicom" koju trenutno koristi, ali ne i oduševljen.

- Iskreno, iPhone 8 je isti kao iPhone 7, a iPhone 7 isti je kao iPhone 6, barem za mene - izjavio je IT stručnjak koji nikad nije imao dlake na jeziku.

On je takođe skeptičan po pitanju Face ID tehnologije koja bi trebalo da bude integrisana u iPhone X, a dodaje i da u poslednje vreme sve manje prati tržište pametnih telefona, a sve više razvoj električnih automobila.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA