Procurelo još fotografija nove Samsungove zveri (VIDEO)

Na objavljenoj fotografiji nalaze se oba modela - Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus, a između njih sada po prvi put ima razlike u hardveru

  • 9

Fotografija koja se pojavila na kineskoj društvenoj mreži Weibo najbolje pokazuje kako bi mogao da izgleda predstojeći "flagship" model kompanije Samsung - Galaxy s9.

Na objavljenoj fotografiji nalaze se oba modela - Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus, a između njih sada po prvi put ima razlike u hardveru.

Iako dizajn izgleda gotovo identično "osmicama", Galaxy S9 Plus će ove godine imati kameru sa dva sočiva na poleđini, dok će običan S9 imati kameru sa samo jednim sočivom.

Top 6 najboljih pametnih telefona koji će se pojaviti u 2018: Među njima je i jedna domaća zvezda!

Foto: Weibo.com

Takođe, mesto skenera za otisak prsta je pomereno, pa se ono nalazi ispod kamera, a ne sa strane kao što je to bio slučaj na prošlogodišnjim modelima, piše "Daily Mail". Fotografije su takođe otkrile da je Samsung na svojim novim perjanicama sačuvao 3,5mm ulaz za slušalice.

Ranijih meseci se spekulisalo da će Samsung svoj ovogodišnji "flagship" model predstaviti na Međunarodnom sajmu elektronike CES u Las Vegasu, ali to najverovatnije neće biti slučaj.

Samsung Galaxy S9 pokretaće Qualcommov Snapdragon 845 koji će biti snažniji, energetski efikasniji, imaće poboljšanu sigurnost te još bolju mogućnost procesuiranja fotografija i video-zapisa.

Trenutno još nema informacija o količini RAM-a koju će ovi uređaji imati – prošlogodišnji modeli imali su 4 GB RAM-a, dok je Note 8 imao 6 G RAM-a, tako da bi i S9 mogao da ima 6 GB RAM-a.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA