Otkriveno šta će sve imati nova Samsungova zver: Procurile detaljne specifikacije Galaxy S9 telefona (FOTO)

Fotografija kutije običnog Galaxy S9 modela od 5,8 inča sa detaljnim specifikacijama objavljena je na Redditu

  • 5
Foto: All About Samsung/Android Authority

Samsung će ovogodišnji "flagship" model Galaxy S9 predstaviti na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni krajem februara, a detaljne specifikacije ovog uređaja pojavile su se na prilično neobičan način. Naime, na internetu je objavljena fotografija pozadine kutije telefona na kojoj su napisani detalji hardvera koje ima Galaxy S9.

Samsung objavio novi čip i otkrio 10 stvari koje će imati zver zvana Galaxy s9!

Fotografija kutije običnog Galaxy S9 modela od 5,8 inča objavljena je na Redditu, piše "Daily Mail".

Sudeći po onome što piše na kutiji, Samsung Galaxy S9 imaće Quad HD+ AMOLED ekran od 5,8 inča, zadnju kameru od 12 i prednju kameru od 8 megapiksela. Takođe, na kutiji jasno piše "super slow-mo", odnosno mogućnost snimanja usporenog videa visoke rezolucije.

Južnokorejski gigant još nije otkrio cenu novog telefona, ali se očekuje da on bude oko 190 dolara skuplji u odnosu na Galaxy S8.

Foto: All About Samsung/Android Authority

Iznenađenje je da na kutiji piše da će Galaxy S9 dolaziti sa 4 GB RAM-a, što je isto kao i kod prošlogodišnjih modela. Poređenja radi, Samsung je na Galaxy Note 8 ubacio 6 GB RAM-a, pa bi bilo prilično iznenađujuće da to ne uradi na ovogodišnjem "flagship" modelu.

Novu Samsungovu perjanicu će pokretati Exynos 9810 čip (u Americi to će biti Qualcomm Snapdragon 845).

Kao i prošlogodišnji modeli i "Devetka" će imati 64 GB memorije za čuvanje podataka, skener zenice oka, podržavaće bežično punjenje i biće otporan na vodu i prašinu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA