≫ 

Samsung sprema Galaxy X - telefon kakav do sada nije viđen! (FOTO)

Informacije su obelodanjene nakon što je Lets Go Digital objavio seriju skica koje je Samsung predao Korejskoj kancelariji za patente

  • 5

Već mesecima u nazad pojavljuju se informacije da Samsung radi na savitljivom pametnom telefonu, a sada je po prvi put napravljen i prototip ovog uređaja.

Mnogi strani mediji pišu kako je južnokorejski gigant iza zatvorenih vrata na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu predstavio Samsung Galaxy X savitljivi telefon.

Foto: eng.kipris.or.kr

Samsung navodno na CES-u nije samo predstavio prototip, već je dao i okviran datum kada bi Galaxy X mogao da se nađe na tržištu, piše Mirror.

Otkriveno šta će sve imati nova Samsungova zver: Procurile detaljne specifikacije Galaxy S9 telefona!

Foto: eng.kipris.or.kr

- Samsung Display napravio je savitljivi panel od 7,3 inča i planira da masovnu proizvodnju počne kasnije ove godine - istakao je izvor blizak kompaniji za The Korean Herald.

Informacije su obelodanjene nakon što je Lets Go Digital objavio seriju skica koje je Samsung predao Korejskoj kancelariji za patente.

Foto: eng.kipris.or.kr

Skice ukazuju da će Galaxy X imati dizajn telefona na preklop sa dva displeja, od kojih će jedan biti savitljiv.

Predsednik Samsungove mobilne divizije, DJ Koh, je takođe nagovestio da bi Samsung u 2018. godini mogao da lansira telefona sa savitiljivim ekranom.

Foto: eng.kipris.or.kr

Međutim, on je istovremeno priznao da postoji još par prepreka koje treba prevazići kako bi uređaj ušao u masovnu proizvodnju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    17. januar 2018 | 18:02

    Kome treba telefon koji se presavija? O trajnosi tog dela koji se prelama ne treba trošiti reči. Zna se da su telefoni na preklop i sa slajderom bili najkvarljiviji.

  • Lav leo 67

    17. januar 2018 | 19:23

    Bateriju mnogo izdrzljiviju dajte!!!

  • Francuz

    17. januar 2018 | 20:10

    Prave "X" ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA