≫ 

Novi skandal za Apple? Korisnici besni zbog katastrofalnog problema koji ima iPhone X

Nakon skandala sa usporavanjem brzine rada starijih telefona, Apple se ponovo našao na udaru korisnika

  • 8

Određeni broj korisnika Appleovog smartfona nije u stanju da odgovori na dolazeće pozive. Problem je prvi put spomenut na Appleovim forumima za podršku gde su mnogi korisnici iPhonea X izrazili bes.

Skandal sa usporavanjem iPhonea se upravo pretvorio u potpunu katastrofu za Apple

A sudeći po pretpostavkama, njegov uzrok leži u činjenici da iPhone X ima probleme da uključi ekran kada nekome dolazi poziv, zbog čega je nemoguće javiti se.

Za sada, Apple ne zna u čemu je problem i još nije ponudio vremenski rok u kom planira da ga sanira - ali kompanija radi na rešavanju nastale situacije.

Na ovaj problem se na forumu žalilo više od 800 vlasnika Appleovog premijum uređaja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • avga

    8. februar 2018 | 00:41

    Koliko miliona je prodato primeraka a zalilo se 800 korisnika. I nova S klasa od 100 000 prodatih primeraka, 1000 nesto fali. Pljuju samo oni koji Iphone vide samo na slici, onaj koga to ne zanima ili ima taj telefon nece uci ovde da pljuje. Jadno

  • Čabrija

    5. februar 2018 | 21:52

    Ma to nije ni bitno. Iphone ionako služi za slikanje u wc. Niko ne kupuje telefon za starlete i feminizovane muškarce da bi telefonirao.

  • Francuz

    5. februar 2018 | 22:07

    Ma Nokia 8 premija za ovog iz Kupertina. Ko je kupio Nokia 8 zna već šta je kupio a ko nije neka ga kupi pa se uveri i ne vredja dok ga ne proturi kroz prste XD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA