≫ 

Google je sasvim slučajno otkrio detalje svojih jeftinijih Pixel uređaja, a jedna specifikacija bi mogla da privuče sve iPhone fanove

Pixek smartfoni postlai su znatno skuplji od Nexus modela, ali bi uskoro mogli da dobiju proširenje u vidu jeftinijih uređaja

  • 0

Google jednostavno ne može da stane na put curenju informacija u vezi sa predstojećim Pixel telefonima.

Prošle godine to se dogodilo nekoliko puta pred predstavljanje modela Pixel 3, a najnovije vesti u vezi sa njegovim naslednikom dolaze nam direktno iz Googlea.

Sajt 9to5Google primetio je da je kompanija sasvim slučajno izbacila podatke o modelu srednjeg ranga na svom sajtu. U pitanju je Pixel 3a.

A to znači da bi novi uređaj mogao da bude predstavljen uskoro.

Foto: Tanjug/AP

Modeli PIxel 3a i Pixel 3a Xl pojavili su se na Google Play Developerkonzoli pod imenima Sargo i Bonito.

Listing na Gogleovom sajtu potvrdio je da će manji model imati 5.6-inčni displej (1.080 x 2.220), dok će veći model imati ekran dijagonale 6 inča i maksimalnihi 1.080 x 2.160 piksela.

Oba uređaja dolaziće i sa 4GB radne memorije.

Ranije glasine ukazuju na to da će ih pogoniti skromniji Snapdragon 670 procesor, kao i da će imati 12MP zadnju i 8MP prednju kameru.

Čimni se da Google ponovo želi da oživi telefone sa manjom dijagonalom i tako privuče sve one kupce koji već neko vreme zbog manjka ponude maštaju o vremenima kada su smartfoni imali displeje koji mogu da se koriste samo jednom rukom, posebno iPhone modeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA