≫ 

Samsung daruje poklone kupcima Galaxy S10 serije

Budući vlasnici moćne Galaxy S10 serije, imaće još jedan razlog da se raduju kupovini telefona S10e, S10 ili S10+ jer na poklon dobijaju bežične Y500 AKG by Harman slušalice, čija maloprodajna cena iznosi 20.999 rsd

  • 0
Samsung Galaksi s10

Foto: Promo

Kako bi kupci maksimalno uživali u svom telefonu bez bilo kakvih bojazni, pored slušalica visokih audio preformansi, dobijaju i pravo na jednu godinu osiguranja u slučaju oštećenja ekrana.

Samsung Galaksi s10

Foto: Promo

Ali Samsung se nije ni tu zaustavio, kupovinom Galaxy S10 ili S10+ sa 512 GB i 1 TB memorije, dodatno se dobija i Wireless Battery Pack, čime se vrednost poklona uvećava na čak 29.098 rsd. Pravo na poklone, odnosno na slušalice i Wireless Battery Pack se stiče nakon što se ponosni vlasnici registruju najkasnije sedam dana od datuma kupovine na www.samsungpoklanja.rs, dok se osiguranje ekrana aktivira na http://samsungsp.eu/rs/. Ove vredne poklone mogu da očekuju i pravna lica, koja popunjavaju zasebnu registracionu formu na gore navedenom linku.

Samsung Galaksi s10

Foto: Promo

Promocija traje do 14. juna, dok akcija važi samo za uređaje kupljene kod zvaničnih Samsung partnera.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA