• 10

iPhone je upravo uništio sve Android telefone u testovima brzine

Bez obzira na sve, iPhone je i dalje najbrži telefon na tržištu

  • 10

Uprkos tome što se čini da je Appleova mašina za inovacije poslednjih godina ozbiljno usporila, kompanija uspeva da manjak revolucionarnih ideja donekle kompenzuje odličnim performansama svojih uređaja.

Ma šta mnogi mislili, iPhone je definitivno telefon koji ima odličnu kameru (koja u istinu ima znatno manje funkcija od kamera na Android uređajima), vrhunsku izradu i performanse koje u najvećem broju slučajeva mogu da postide većinu Android telefona.

Isto važi i za najnoviji iPhone.

Iako nije doneo ništa revolucionarno, iPhone 11 je i dalje jedan od najbržih telefona na tržištu, iako na papiru njegove performanse uopšte ne deluju toliko impresivno u poređenjeu sa drugim Android premijum telefonima.

A to su upravo potvrdili i benčmark testovi.

Istraživanje koje je sproveo AnandTech pokazalo je da su efikasnost i performanse koje donosi iPhone, ne samo najbolje u klasi, već bukvalno posramljuju sve ostale telefone na tržištu.

AnandTech

Foto: AnandTech

(Telegraf.rs)

Komentari

  • kuvar

    Ja sam vec deset godina sa iphoneom i nikada ga nexu zameniti,, evo me sada sa iphone 11 pro max masina, ma raketa svako ima svog favorita

  • Majkan

    Moj mi9T PRO je sporiji u otvaranju stvari od iphone 11 nekih pola sekunde a negde isto ili malo brzi i jos mi baterija duze traje.E sad vredi li tih po nekad pola sekunde 800e vise?Ali za koji mesec izlaze androidi koji ce pokidati apple i tako u krug.

  • Marko

    Imam P30 pro 8/256 već 4 meseca i uopšte me ne interesuju nekakvi testovi na papiru. Telefon ubija koliko je brz, nije ni jednom secnuo u multitaskingu, ima savršenu kameru, savršenu bateriju, prelep je i milion mogućnosti. Ako je i brži taj ajfon, to čovek ne može da primeti, jer i Huawei otvara sve u trenutku. Ipak, nisam siguran da kamera može da se poredi sa P30 pro, pogotovo 50x zoom i noćni mod. Takođe baterija, koja uz celodnevno silovanje na kraju dana uvek ostane na preko 50%. O turbo punjenju i da ne pričam. Pravio sam fotografije i story-je pod vodom, a 256gb je teško popuniti. Sve u svemu nisam siguran da može da postoji u ovom trenutku bolji uređaj, pogotovo u svim segmentima. Ako kažu da je brži, ne znači da je i bolji.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima