• 0

Novi "savitljivi" Samsung imaće drugačiji dizajn i biće duplo jefniji od Galaxy Folda

Buduću Galaxy Fold 2 će imati konstukciju sličnu nedavno obnovljenom modelu Motorola Razr

  • 0

Samsung sprema svoj drugi model pametnog telefona sa ekranom na preklop. Prema pisanju lista Korea Herald, Samsung Galaxy Fold 2 bi trebalo da bude dosta jeftiniji od svog starijeg brata, i to zahvaljujući nekoliko faktora, među kojima je i značajana promena u dizajnu.

Upućeni izvori lista su naveli da će Fold 2 imati konstukciju sličnu nedavno obnovljenom modelu Motorola Razr, koja podrazumeva ekran koji se poreklapa na pola po dužini.

Manja šraka i manja površina ekrana koja se presavija, zajedno sa daljim padom cena komponeti i proizvodnje ekrana na preklop, mogli bi da spuste cenu novog uređaja na oko ili ispod 1.000 dolara.

Budućem uređaju na ruku ide i činjenica da način preklapanja ekrana kakav ima Motorola Razr predstavlja jedan od najpopularnijih među potencijalnim kupcima.

Kako navodi pomenuti izvor, Samsung Fold 2 će u Južnoj Koreji koštati oko 840 dolara, a oko 1.000 kada stigne na globalno tržište.

Prepostavlja se da Samsung Fold 2 mogao da bude predstavljen na Mobile World Congress-u u Barseloni, krajem februara sledeće godine, zajedno sa novom uređajima Galaxy S11 serije.

(Telegraf.rs/GSM Arena)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima