≫ 

S20 serija i novi "preklopnik": Samsung predstavio četiri nova Galaxy telefona

Uz nove smatrfone, korejska kompanija je prikazala i nove bežične Galaxy Buds Plus slušalice i najavila saradnju sa Netflixom i Microsoftom

  • 5
Samsung Galaxy S20 cene Printscreen: YouTube/Samsung

Prvo veliko ovogodišnje globalno predstavljanje Samsungovih pametnih telefona premijum klase održano je večers u San Francisku.

Događaj je počeo prikazom novog Samsung Galaxy Z Flip telefona na prelop, nakon čega je došao red na zvezdu večeri - Samsung Galaxy S20.

Samsung Galaxy Z Flip je inovativni uređaj koji dolazi sa ekranom čiju površinu pokriva ultra tanko savitljivo staklo, koje je, prema tvrdnjama proizvođača, u stanju je da izdrži do 200.000 "savijanja". Telefon će biti dotupan od 14. februara po ceni od 1.380 dolara.

Glavni akcenat kod telefona Samsung Galaxy S20 serije stavljen je na potpuno novi sistem kamera, od kojih glavna dolazi sa senzorom od 64MP. Tu su i Space Zoom od 30 puta i snimanje videa u 8K rezoluciji.

Samsung S20 Ultra predstavljen je svojim najjačim adutom, novom glavom kamereom sa glavnim senzorom od 108MP, sa mogućnošću Space Zoom-a do 30X i hibrinog zuma od 100X.

Uz cene novih Galaxy S20 uređaja, prikazane su i nove snižene cene prethodne S10 generacije. Inače, svi S20 uređaji će biti dostupni i u 5G verziji.

Samsung Galaxy S10 S20 cene Printscreen: YouTube/Samsung

Na pozornici su se našle i nove Galaxy Buds Plus bežične slušalice, koje će od 14. februara biti dostupne po ceni od 149 dolara.

Osim predstavljanja novih uređaja, predstvanici Samsunga su najavili partnerstvo sa Microsoftom i Xbox-om na polju gejminga, kao i sa najvećim svetskim striming servisom Netflix.

Samsung S20 Xbox Printscreen: YouTube/Samsung

Inače, kompletan YouTube strim prenos događaja realizovan je upravo novim Samsungovim flegšip uređajima, čije karakteristike možete pogledati u nastavku:

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 Foto: Samsung

Samsung Galaxy S20+

Samsung Galaxy S20+ Foto: Samsung

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra Foto: Samsung

Snimak Galaxy Unpacked događaja možete pogledati u videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA