Novi proizvodi kineskog giganta stižu u ponedeljak

Umesto na MWC u Barseloni, Huawei će nove proizvode predstaviti na onlajn pres konferenciji

  • 0
Huawei Najava Foto: Huawei

Usled otkazivanja najveće svetske smotre mobilnih tehnologija, Mobile World Congress-a u Barseloni, kineski Huawei je odlučio da 24. februara održi pres konferenciju na kojoj će predstaviti svoje nove proizvode.

Prema do sada poznatim informacijama, Huawei bi trebalo da predstavi svoj novi Kirin čipset za mobilne uređaje, s tim što nije poznato da li je u pitanju nadograđena verzija aktuelnog premijum čipseta Kirin 990, koju pokreće flegšip telefon Huawei Mate 30 Pro, ili o procesoru niže klase Kirinu 820, nasledniku Kirina 810, koji nije viđen u uređajima predstavljenim u Evropi.

Na konferenciji će najverovatnije biti predstavljena i nova verzija Huaweijevog interfejsa EMUI 10.1, koji bi svoju premijeru trebalo da ima u premijum uređajima P40 serije čija premijera je zakazana za kraj marta.

Pretpostavlja se da bi na konferenciji mogao da bude prikazan i neki od novih modela srednje klase iz Nova serije, do će se konferenciju završiti prikazivanjem najavnog "tizer" videa za novi Huawei P40 Pro.

Konferencija počinje 24. februara u 14 časova, po srednjeevropskom vremenu, a prenos će moći da se prati na zvaničnom YouTube kanalu kineske kompanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA