≫ 

Da li ste ikada poželeli da "poterate" Android na svom iPhone-u? To sada i možete da uradite!

Stručnjaci startap kompanije Corellium ponudili su spajanje ta dva sveta...

  • 3
Android iPhone Printscreen: Forbes/YouTube

Kada dođe vreme za zamenu telefona, na raspolaganju su nam dve opcije. Otvoreni i ne baš sasvim savršen Android operativni sistem ili ispolirani "zaključani" Apple-ov iOS. I to je slučaj već godinama unazad...

Sada, međutim, imamo i treću opciju. Stručnjaci startap kompanije Corellium ponudili su spajanje ta dva sveta, i mogućnost da "poterate" Android na svom iPhone-u.

Iako je još uvek u beta fazi, "Project Sandcastle" (Projekat Peščani zamak), delo programera Krisa Vejda, već može da se daunloaduje za upotrebu. To, međutim, nije baš najjednostavniji proces, budući da od korisnika zahteva da "provali" u svoj iPhone pre nego što daunloaduje "betu".

Inače, "Project Sandcastle" može da radi jedino na iPhone-ima 7 i 7+ i ne funkcioniše baš kao potpuni Android, ali zato činjenica da jedan Android operativni sistem radi na Apple uređaju zaista zvuči neverovatno.

Pogledajte kako izgleda iPhone-a 7 sa Android operativnim sistemom:

Ovo, inače, nije prvi put da su programeri Corellium-a uspeli da "bajpasuju" Apple-ov komplikovani operativni sistem i "poteraju" Android na iPhone-u. Njihov tim je još 2008. godine upešno instalirao Android na prvi (2G) model Apple-ovog telefona.

Apple je, inače, tužio startap Corellium zbog njhovog poslednjeg "hakovanja" iPhone-a.

Video: Ni najpametniji lopov ne bi uspeo da otključa ovaj telefon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA