≫ 

Najveće "curenje" do sada: Novi iPhone 12 Pro Max je najbolji Apple telefon ikada?

Za objavljene rendere se tvrdi se da su 70 odsto verni originalnom izgledu budućeg uređaja, koji će biti veći i širi od svog prethodnika, ali i tanji

  • 5
iPhone 12 Printscreen: YouTube/EverythingApplePro

Ni dva dana od predstavljanja novog "malog" modela iPhone SE, prozvanog još i iPhone 9, na internetu su se pojavile nove informacije o novom, "jednom od najisčekivanijih" iPhone uređaja do sada. Da li su one zaista "procurele" ili su namerno puštene, tek YouTube kanal EverythingApplePro upavo je objavio najnovije detalje o sledećoj generacije Appleovog pametnog telefona, čija se premijera očekuje u septembru.

Objavljene informacije se odnose na najveći model iPhone 12 Pro Max, koji će zameniti aktuelni iPhone 11 Pro Max. Za razliku od aktuelnog modela sa ekranom dijagonale 6,5, sledeća generacija bi trebalo da ima još veći displej od 6,7 inča.

Za rendere koji se pojavljuju u videu tvrdi se da su 70 odsto verni originalnom izgledu budućeg uređaja, koji će biti primetno veći i nešto širi od svog prethodnika, ali i tanji.

Tvrdi se da će iPhone 12 Pro Max procentualno biti svega nešto malo veći od aktuelnog modela, što će mu omogućiti primena čeličnog okvira oštrijih ivica, umesto aktuelnog sa zaobljenim.

Najveća novina dolazi sa prednje strane. Apple je odlučio da unapredi ekran svog budućeg flegšipa, kako bi bolje konkurisao Android modelima premijum klase, pa će tako ekran imati dosta tanje ivice nego svi prethodni iPhone uređaji. Korisna površina novog ekrana bi tako trebalo da sa gornje i donje strane bude za po jedan milimetar šira.

A uz veći ekran, planirano je i smanjenje "notch"-a, što je iPhone-u često uzimano kao mana. Za sada postoje dve predložene varijante, pa još uvek nije poznato za koju će se Apple opredeliti, prenosi Phone Arena.

Sa zadnje strane telefona nalazi se modul sa 3 kamere kamera i senzorom osvetljenja. Sličnog izgleda kao kod aktuelnih modela, s tim što je nešto većih dimenzija.

Sistem kamera budućeg premijum iPhone-a 12 Pro Max bi trebalo da ima veće senzore, koji će tom uređaju omogućiti unapređene performanse fotografisanja i snimanja u svim svetlodnim uslovima.

Novi iPhone 12 Pro Max će svakako biti uređaj sa podrškom za 5G standard.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA